appleiphone14datoeneeravslørt
Merkelig nok skal Apple avsløre de nye iPhone-modellene og vise frem Apple Watch Series 8 og Pro onsdag 7. september. Produktene når de første kundene 16. september

Annonse


Dette er datoen du kan handle iPhone 14

Onsdag 7. september skal Apple avsløre for verden iPhone 14-serien. Det melder troverdige Bloombergs Mark Gurman.

Oppdatert, 19:51:

iPhone 14 og iPhone 14 Pro skal visstnok lanseres 16. september.

7. september er årets viktigste dato for Apple

Igjen er det snakk om en hel-digital pressekonferanse uten fysisk oppmøte, noe som har vært greia de siste årene.

Annonse


iOS 16, watchOS 9 og tvOS 16 vil nok også lanseres utviklere samme dato, mens iPadOS 16 og nye macOS Ventura er utsatt til oktober fordi Apple ikke føler seg fornøyde med “Stage Manager.”

Nøyaktig hva de trenger mer tid til å forbedre, er ikke kjent i skrivende stund.

Slik blir de nye modellene – iPad Pro og ny iPad kommer senere i høst

Det ventes 48MP kamera og kjappere 6GB RAM i Pro-modellene, og et nytt utkutt for FaceID samt alltid-på-panel. Også iPhone 14 får 6GB RAM, men disse brikkene er noe tregere – disse modellene beholder dagens FaceID-løsning.

Den største endringen i produktserien er introduksjonen av iPhone 14 Plus som er en rimeligere 6,7 tommer med 60Hz-oppdatering som de andre i 14-serien. iPhone 14 mini er ikke en greie.

Det ventes nye Mac-er med M2-brikker (Mac mini og MacBook Pro), ny iPad Pro med M2 med trådløs lading og en billig-iPad med oppdatert design i høst.

I tillegg til iPhone skal også nye Apple Watch nok også avsløres på iPhone-pressekonferansen, inkludert det som kanskje blir kalt Apple Watch Pro med en ryktet pris på 10 000 kroner.

Annonse