de beste nettbutikkene å handle spill
Aldri betal for mye for spill igjen med vår guide og finn alt du er ute etter.

De beste sidene å kjøpe spill

Leter du etter de beste spilltilbudene? Vi har viser deg hvilke nettbutikker som er de beste å kjøpe spill i 2024! Enten du er en hardcore gamer eller bare liker å spille av og til, har vi noe for deg.

De beste nettbutikkene for å spare penger på spill

Når du handler spill på nett får du med en gang tilgang til et stort utvalg spill, fra nye storspill til spennende indie-juveler. Nettbutikker alltid et mye større utvalg sammenlignet med fysiske butikker. En annen stor fordel er prisene som ofte er billigere på nett, takket være lavere kostnader for butikkene.

Spill på flere plattformer: Mange spill er tilgjengelige på flere plattformer, slik at du kan velge å spille på PC, konsoll eller mobilenhet.

Du kan også finne gode tilbud og rabatter, som Black Friday-salg eller kampanjer og det er jo mye mer komfortabelt å kunne velge mellom en rekke nettbutikker for å få de beste tilbudene, rett fra godstolen. Du får også iyeblikkelig tilgang, for spillene lastes ned direkte til din PC eller konsoll, så du kan begynne å spille med en gang – på den måten slipper å vente på at spillet skal sendes i posten!

På denne nettsiden kan du enkelt sammenligne priser: det er smart å sammenligne priser fra forskjellige nettbutikker for å finne det beste tilbudet. Det lønner seg også å lese anmeldelser og se gameplay fra spillene før du kjøper et spill

Oppdateringer og DLC: Nettbutikker tilbyr ofte automatiske oppdateringer og DLC, slik at du alltid har den nyeste versjonen av spillet.

1
Kinguin
5.0
Pros:
 • Spar opptil 90% på spill og DLC
 • Stort utvalg
 • Dedikert support-team
 • Gode tilbud og rabatter
Spar penger

Lavere priser: Kinguin.com tilbyr ofte spill til lavere priser enn andre digitale plattformer. Dette er fordi de selger spillkoder fra tredjepartssamlere, og ikke direkte fra utgiverne.

Stort utvalg: Kinguin.com tilbyr et stort utvalg av spill, inkludert nye utgivelser, populære spill og klassiske spill. Du kan finne spill for alle plattformer, inkludert PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Rask levering: Spillkoder fra Kinguin.com leveres vanligvis umiddelbart etter kjøpet. Du kan laste ned og begynne å spille spillet ditt med en gang.

Sikkerhet: Kinguin.com bruker en sikker betalingsprosessor og tilbyr en kjøperbeskyttelse. Dette betyr at du kan være sikker på at du får det du betaler for.

Kundeservice: Kinguin.com har et kundeserviceteam som er tilgjengelig 24/7 for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.

2
GOG.com
4.5
Pros:
 • Spill uten DRM-begrensninger
 • Gjenopplev barndomsfavoritter
 • Støtt indie-utviklere
 • Få ekstra innhold
Uten DRM

DRM-fri: Spillene du kjøper på GOG.com er helt DRM-frie, noe som betyr at du kan laste dem ned og installere dem på så mange datamaskiner du vil, uten å måtte være koblet til internett. Du kan også kopiere dem til eksterne harddisker eller sikkerhetskopiere dem for fremtidig bruk.

Klassiske spill: GOG.com tilbyr et stort utvalg av klassiske spill fra 80- og 90-tallet, mange av dem er ikke tilgjengelige på andre digitale plattformer. Spillene er ofte oppdatert for å fungere på moderne systemer, og de inkluderer ofte ekstra innhold som bonusspill, digitale håndbøker og bakgrunnsbilder.

Indie-spill: I tillegg til klassiske spill tilbyr GOG.com også et stort utvalg av indie-spill fra nye og spennende utviklere. Disse spillene er ofte innovative og unike, og de tilbyr en god forandring fra de store AAA-spillene.

GOG Galaxy: GOG.com tilbyr en valgfri app kalt GOG Galaxy som lar deg samle alle spillene dine fra forskjellige plattformer på ett sted. Du kan bruke GOG Galaxy til å lansere spill, se spilloppdateringer, og til og med chatte med venner.

Tilfredshetsgaranti: GOG.com tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle spill. Det betyr at du kan prøve et spill risikofritt, og hvis du ikke liker det, kan du få pengene dine tilbake.

Fellesskap: GOG.com har et aktivt og engasjert fellesskap av spillere. Du kan delta i forumdiskusjoner, skrive spillanmeldelser, og til og med lage dine egne mods.

Pris: Spillene på GOG.com er ofte billigere enn på andre digitale plattformer. Du kan også finne mange gode tilbud og rabatter på GOG.com.

3
Fanatical
4.0
Pros:
 • Stort utvalg av PC-, Mac- og Linux-spill
 • Daglige tilbud
 • "Mystery bundles"
 • Trygg og pålitelig
 • Støtter veldedighet
Hva skjuler seg i pakken?

Gode priser: Fanatical.com tilbyr ofte spill til gode priser, ofte lavere enn andre digitale plattformer. De tilbyr også regelmessige salg og kampanjer, hvor du kan spare enda mer.

Stort utvalg: Fanatical.com tilbyr et stort utvalg av spill, inkludert nye utgivelser, populære spill og klassiske spill. Du kan finne spill for alle plattformer, inkludert PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Offisielt lisensiert: Alle spill på Fanatical.com er offisielt lisensiert, noe som betyr at de er lovlige og støtter spillutviklerne.

Sikker betaling: Fanatical.com bruker en sikker betalingsprosessor og tilbyr en kjøperbeskyttelse. Dette betyr at du kan være sikker på at du får det du betaler for.

Kundeservice: Fanatical.com har et kundeserviceteam som er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller problemer.

Bonusprogrammer: Fanatical.com tilbyr et bonusprogram hvor du kan tjene poeng for hvert kjøp du gjør. Disse poengene kan brukes til å få rabatter på fremtidige kjøp.

Fanatical Select: Fanatical Select er et abonnementstjeneste som gir deg tilgang til eksklusive rabatter, gratis spill og andre fordeler.

4
GamersGate
3.5
Pros:
 • Eormt utvalg av spill fra AAA-utgivere
 • Spill uten DRM
 • Støtt indie-utviklere
 • Konkurransedyktige priser
Støtt utviklere

GamersGate er en ledende plattform for digital distribusjon av PC-spill, med et enormt utvalg av spill fra AAA-utgivere til indie-favoritter. Opplev friheten til å velge:

Spill uten DRM: GamersGate tilbyr et bredt utvalg av DRM-frie spill, slik at du kan eie og spille dem uten begrensninger.

Støtt indie-utviklere: Finn unike og spennende spill fra talentfulle indie-utviklere, og støtt dem direkte.

Konkurransedyktige priser: Dra nytte av regelmessige salg og rabatter på dine favorittspill.

Sikker og pålitelig: GamersGate er en sikker og pålitelig plattform, med et etablert rykte for god kundeservice.

Enkel å bruke: Last ned spillene dine umiddelbart etter kjøpet, og spill dem med bare noen få klikk.

Bli med i GamersGate-fellesskapet: Delta i diskusjoner, finn nye venner, og del din lidenskap for spill.