google ai
Google byr på tre smarte AI-verktøy helt gratis, men man må koble til en VPN for å få tilgang.

Annonse


Verktøyene er gratis og utrolige

Artikkelen inneholder en annonselenke

Vi har tidligere omtalt hvordan man med en VPN kan lure til seg Grok og til og med hvordan man kan koble seg til USA for å bruke Meta sin tjeneste for gratis å generere AI-bilder.

Visste du Google tilbyr gratis bilde- og musikk AI?

Denne gang er det Google som har lansert tre nye verktøy, ImageFX, MusicFX og TextFX. ImageFX lar brukere generere bilder fra beskrivelser (tekst-til-bilde), mens MusicFX lar brukere lage musikk (tekst-til-musikk). Begge verktøyene er helt gratis (Google-konto kreves) og TextFX kan hjelpe deg med å skrive kreativt. Fordi samtlige kun er tilgjengelig i USA, Kenya, New Zealand og Australia, men de blir stadig mer populære i andre land også, spesielt i Europa takket være bruk av et virtuelt privat nettverk.

Etter at du har koblet deg til f.eks. USA, så må du logge inn på Google-kontoen og deretter besøke Google Labs.

Dette problemet løser du enkelt ved å koble deg til en server i et land der Google tilbyr ImageFX, som USA.

TextFX:

Slik forklarer Google verktøyene

“ImageFX er et nytt verktøy i Labs som lar folk lage bilder med enkle tekst-beskrivelser. Våre tidlige eksperimenter i Labs fremhevet hvor viktig kreativ utforskning er for nye brukere av generative AI-verktøy. Folk oppdager ofte nye ideer gjennom å teste en rekke forespørsler og konsepter mens de itererer. For å stimulere til ytterligere kreativitet, inkluderer ImageFX et hurtiggrensesnitt med “ekspressive brikker” som lar deg raskt eksperimentere med nye dimensjoner av kreasjonen og ideene dine.”

ImageFX lager bilder basert på hva brukeren beskriver.

Med MusicFX, vårt generative AI tekst-til-musikk-eksperiment utgitt i fjor, kan folk nå lage låter på opptil 70 sekunder og musikklooper og laste ned eller dele produksjonene med venner. Siden lanseringen har folk brukt verktøyet til å lage mer enn 10 millioner spor. Med tilbakemeldinger og forbedringer til vår underliggende MusicLM-modell, muliggjør vi nye funksjoner som lyd av høyere kvalitet og raskere musikkgenerering.

Google
MusicFX fra Google lager musikk med samme teknikk.

Google om TextFX: “I fjor samarbeidet vi med Lupe Fiasco for å utvikle TextFX, et generativt AI-eksperiment for tekstforfattere, ordsmeder og alle andre for å utforske kreative muligheter med tekst og språk. Siden lanseringen har vi blitt inspirert av hvordan folk har brukt TextFX for å styrke skrivingen. Vi har nylig implementert brukervennlighetsoppdateringer for å forbedre den generelle brukeropplevelsen og navigasjonen.”

Annonse