ai
Det er enkelt å skaffe seg tilgang til Grok AI bare ved å koble seg mot en amerikansk VPN.

Annonse


Lur til deg de feteste AI-tjenestene

Grok.ai til X og andre tjenester som Google Bard er foreløpig kun lansert i USA, men det betyr ikke at du ikke kan lure til deg tilgang allerede nå.

Artikkelen inneholder en annonselenke.

Skaff deg Grok og Bard med Gemini med VPN

Vi skrev nylig om hvordan du kan bruke en VPN for å skaffe deg tilgang til Imagine With Meta som skaper uendelig med AI-genererte bilder gratis. Det eneste som skal til er å bruke en VPN mot en amerikansk server. 2023 var startskuddet for AI, men 2024 blir det store AI-året med laptoper og PC-er med dedikert maskinvare som skal ta seg av prosesseringen – ikke minst lanserer Microsoft Windows 12 i august og iPhone får en stor AI-oppdatering med iOS 18.

Fordi de store teknologi-selskapene ønsker å teste i sine hjemme-marked først, er det ikke mulig å bruke tjenestene med norsk IP, men som sagt: med kobling mot en amerikansk VPN-server er det enkelt.

Vi har selv testet med Grok, Elon Musk og X sin som er tilgjengelig i USA nå for de med abonnent på Premium+, og det fungerer flott med kobling mot USA:

Annonse


Men det er flere tjenester som er låst til USA, blant annet Bard med Gemini:

Gemini er Google sin store plattform som vil gjøre Bard AI-en mye bedre, men for å bruke tjenesten må du koble deg mot en amerikansk VPN. Det samme gjelder Googles NotebookLM:

Når du laster opp dokumentene som er sentrale i prosjektene dine, blir NotebookLM umiddelbart en ekspert på informasjonen som betyr mest for deg.

Google
NotebookLM

Adobe Firefly krever ikke VPN, så det er bare å besøke Adobe sin side og generere innhold helt gratis.

Bruk generativ AI og enkle tekstmeldinger for å lage utskrifter av høyeste kvalitet – vakre bilder, teksteffekter og friske fargepaletter. Lag helt nytt innhold fra referansebilder og utforsk flere muligheter raskere.

Adobe

Annonse