gratis ai bilder
Med Imagine With Meta og kobling til en amerikansk VPN kan du generere så mange gratis AI bilder du vil.

Annonse


Vi lagde dette gratis – det kan du også

Imagine with Meta genererer gratis AI bilder helt gratis. Problemet: tjenesten fungerer foreløpig kun i USA.

Artikkelen inneholder annonselenker.

Dette melder Meta om AI bilde-tjenesten:

“Vi har likt å høre fra folk om hvordan de bruker imagine, Meta AIs tekst-til-bilde-genereringsfunksjon, for å lage morsomt og kreativt innhold i chatter. I dag utvider vi tilgangen til å forestille seg utenfor chatter, og gjør det tilgjengelig i USA for å starte på imagine.meta.com.

Denne frittstående opplevelsen for kreative hobby-skapere lar deg lage bilder med teknologi fra Emu, vår bildegrunnmodell. Selv om meldingsopplevelsen vår er designet for mer lekne, frem-og-tilbake-interaksjoner, kan du nå lage gratis bilder på nettet også.”

Annonse


Vær klar over dette

Merk at bildene vannmerkes, og at Meta senere skal teste med et usynlig vannmerkesystem som er “resistent mot vanlige bildemanipulasjoner som beskjæring, fargeendring (lysstyrke, kontrast, etc.), skjermbilder og mer.” Du bør også være klar over at for å bruke tjenesten må du logge inn ikke bare med en Facebook eller Instagram-konto, men også koble opp mot Metas-hovedkonto. Derfor kan det tenkes du møter på en rekke spørsmål også relatert til Oculus.

Meta tester over 20 nye AI-funksjoner på sine plattformer, inkludert på Instagram der man kan konvertere landskap-bilder til portrett-bilder i Stories med verktøyet Expander. AI-en vil også dukke dukke opp på Facebooks Groups og Marketplace samt tilby AI-generert tekst for strømmen og Facebook dating-profiler. Skapere kan dessuten ta i bruk AI-genererte direktemeldings-svar til følgerene sine.

Om du prøver tjenesten fra Norge får du denne kjipe meldingen:

Hva er løsningen? Å bruke en VPN-tjeneste. Da får du gratis AI bilder. Hva er VPN?

Deretter kobler du deg mot en server i USA:

Deretter er det bare å generere så mange gratis AI bilder du bare orker, og du kan skrive på norsk:

Imagine With Meta fungerer også på mobil.

Annonse