Hva er VPN – annonse

NordVPN kampanje: Få opp til 70 prosent rabatt og 3 ekstra måneder!

NordVPN er den mest populære VPN-tjenesten i verden, og nå kan du få VPN-tjenesten for kun fra 32 kroner i måneden.

 • Standard-planen (NordVPN) – Spar 64 prosent kr 32/md. + 3 EKSTRA måneder kr 2 405 kr 859 for de første 2 årene ekskl. mva
 • Pluss-planen (NordVPN, NordPass) – Spar 62 prosent kr 43/md. + 3 EKSTRA måneder kr 3 078 kr 1 149 for de første 2 årene ekskl. mva
 • Komplett-pakken (NordVPN, NordPass, NordLocker) Spar 70 prosent kr 53/md. + 3 EKSTRA måneder kr 4 831 kr 1 439 for de første 2 årene ekskl. mva

Hva er VPN?

VPN står for virtuelt privat nettverk. Det er en tjeneste som lar deg koble til et privat nettverk over et offentlig nettverk, for eksempel internett. VPN-er brukes ofte til å beskytte personvernet og sikkerheten til dataene dine når du surfer på nettet.

VPN-er fungerer ved å opprette en kryptert tunnel mellom enheten din og en VPN-server. Når du er koblet til VPN-en, vil all datatrafikken din gå gjennom denne tunnelen. Dette gjør det vanskelig for andre å se hva du gjør på nettet, inkludert din IP-adresse, nettstedsbesøk og andre personlige opplysninger.

VPN-er kan brukes til en rekke formål, inkludert:

 • For å beskytte personvernet ditt: VPN-er kan hjelpe deg med å skjule din IP-adresse, noe som kan gjøre det vanskeligere for nettsteder og andre enheter å spore deg.
 • For å sikre dataene dine: VPN-er krypterer datatrafikken din, noe som gjør det vanskeligere for hackere å stjele dem.
 • For å få tilgang til blokkerte nettsteder: VPN-er kan brukes til å omgå geoblokkeringer, slik at du kan få tilgang til nettsteder og tjenester som er blokkert i ditt land.’

VPN-er er et nyttig verktøy som kan gi deg mer personvern og sikkerhet på nettet. Hvis du er bekymret for personvernet ditt eller ønsker å få tilgang til blokkerte nettsteder, kan et VPN være en god idé.

NordPass introduserer passnøkkel-støtte for iPhone

NordPass har annonsert at kunder nå kan lage, lagre, administrere og dele passnøkler på mobile Apple-enheter. Denne funksjonen var tidligere bare tilgjengelig på desktop-apper, nettsider og nettleserutvidelser.

En passnøkkel er et par relaterte nøkler: en offentlig og en privat nøkkel. Når en bruker velger å logge på et nettsted eller en app som støtter denne teknologien med passnøkler, genererer enheten deres en privat nøkkel som deretter automatisk lagres i NordPass.

Passnøkler kan synkroniseres på tvers av enheter. Imidlertid møter personer med enheter fra forskjellige økosystemer begrensninger. Å lage en passnøkkel i passordbehandleren i stedet for på en enhet, gir tilgang på tvers av forskjellige enheter og operativsystemer. NordPass gir også muligheten til å dele passkeys, noe som er nyttig når du administrerer delte kontoer.

Denne funksjonen er tilgjengelig for både NordPass Personal- og Business-brukere.

NordLabs: En plattform for eksperimentelle prosjekter og banebrytende innovasjoner

NordLabs er en plattform for eksperimentelle prosjekter og banebrytende innovasjoner. Plattformen gir alle muligheten til å prøve ut nye verktøy og produkter, og utforske nye teknologier, som maskinlæring og AI.

Brukertilbakemelding er avgjørende. Ved å bruke disse eksperimentelle verktøyene og gi tilbakemelding, vil folk hjelpe NordLabs med å forstå hvilke av dem som har en sjanse til å holde oss alle trygge fra digitale trusler.

Brukere kan bli med i NordLabs og være de første til å prøve ut de nyeste produktene og tjenestene her.

Nylig har NordLabs introdusert Sonar, et verktøy som har som mål å hjelpe internettbrukere med å oppdage phishing-e-poster. Sonar vil advare brukere om sannsynligheten for at en mottatt e-post er en phishing-svindel, og fremheve deler av e-posten som forårsaket mistanke.

Verktøyet er tilgjengelig for Gmail-brukere på Google Chrome, med flere plattformer som følger.

NordVPN for iPhone: Sikre ditt digitale liv når du er på farten

 • NordVPN er den beste VPN-tjenesten for iPhone, og den er perfekt for å beskytte ditt digitale liv når du er på farten.
 • NordVPN krypterer all internettrafikken din, slik at ingen kan se hva du gjør online. Dette er spesielt viktig når du bruker offentlige Wi-Fi-nettverk, som ofte er usikre.
 • NordVPN har også over 5500 servere i over 60 land, slik at du kan koble til en server i nærheten av deg for å få best mulig hastighet og ytelse.

NordVPN er enkel å bruke, og den har en rekke funksjoner som gjør den til den beste VPN-tjenesten for iPhone, inkludert:

 • Kill switch: Kutter internettforbindelsen din hvis VPN-tilkoblingen din faller ut, slik at din virkelige IP-adresse aldri blir avslørt.
 • Split tunneling: Velg hvilke apper som skal bruke VPN-en, og hvilke som ikke skal.
 • Threat Protection: Beskytter deg mot skadelig programvare, annonsesporere og phishing-nettsteder.