XDefiant
Ubisoft lover hektisk våpen-kamp i gratis-FPS-spillet "XDefiant."

Annonse


Ubisofts gratis-FPS lanseres 21. mai

XDefiant lanseres endelig til Xbox Series X|S, PS5 OG PC 21. mai på Ubisoft Connect.

Endelig lanseringsklart etter annonseringen sommeren 2021

Ubisoft lanserer spillet med hele fem ulike modus fordelt på 14 kart, 24 våpen og 44 vedlegg – på toppen av alt er det fem fraksjoner å plukke karakterer fra. Det høres ut som mye innhold, så får vi se om fansen finner spillet populært nok til å holde det gående for studioet i et konkurranse-tøft marked.

Det er en rekke unike egenskaper å utforske fordelt utover person-galleriet – derfor har Ubisoft besluttet at spillere som våkner til live igjen etter et trist utfall, må velge lag våpen hver gang “…slik at de kan tilpasse seg den utviklende kampen. Factions tilbyr et utvalg av to aktive evner, samt én passiv buff, og en ultra-evne som må lades opp under kampen.”

Spillmoduser i XDefiant faller inn i en av to kategorier: Arena og Lineær. Kamper i arenastil inkluderer Domination, hvor lagene kjemper om å kontrollere tre faste soner; Occupy, hvor lagene kjemper om å kontrollere én sone som med jevne mellomrom beveger seg rundt på kartet; og HotShot, der spillere kjemper for å få flest KO-er. I HotShot blir poeng bare gitt (eller nektet) når spillere samler inn merker fra falne fiender (eller allierte); Videre blir spilleren som for øyeblikket har flest tagger HotShot og får en rekke fartsbuffs, men er merket på kartet slik at alle kan se spilleren.

Annonse