xdefiant
Den første XDefiant beta-runden starter i USA 5. august.

GRATIS FLERSPILLER: dette er Tom Clancy’s XDefiant

Annonse


Ubisoft vil avsløre et “helt nytt” spill i Tom Clancy’s univers idag 19. juli klokken 20.00.

Oppdatert,

XDefiant er et gratis FPS-spill som lanseres i beta i USA 5. august. Vi er usikre på når beta-en starter i Norden, men du kan registrere din interesse her.

Verdensomspennende avsløring

“Pass opp for den verdensomspennende avsløringen av et helt nytt spill i Tom Clancys univers klokken 20.00 imorgen,” sa selskapet igår.

Annonse
Spillet kan potensielt være den nye flerspiller-PvP-tittelen med kodenavnet ‘BattleCat’ som lekket på sosiale medier i forrige måned. ‘BattleCat’ er et førstepersons skytespill for konsoller og PC som fremdeles er i et tidlig utviklingsstadium.

Søndag la IGN ut et kort spillklipp av denne ikke-annonserte tittelen:

Ifølge lekkede dokumenter kombinerer ‘BattleCat’ spillene ‘Splinter Cell’, ‘Ghost Reckon: Breakpoint’ og ‘Division’ i én Tom Clancy-flerspillertittel. Nylige lekkede bilder viser Splinter Cells Echelon som spillbare figurer, samt Breakpoint’s Wolves og The Division’s Cleaners og Outcasts.

Planlegger å gi ut gratis spill av høy kvalitet

Hver karakterklasse skal ha egne, unike evner, som Echelons ‘radarstealth’ og Wolves ekstra rustning – samt Outcasts ultimate evne ‘Divine Intervention’ som i en begrenset periode beskytter medspillere mot å dø.

Ubisoft kombinerte tidligere sine Tom Clancy-rettigheter med mobilspillet Elite Squad, et gratis-å-spille RPG-skytespill fra ifjor, der spillerne henter inn helter og skurker fra Splinter Cell, Ghost Recon og mer.

Ubisoft sa nylig at de planlegger å gi ut gratis spill av høy kvalitet på tvers av alle sine største franchiser og på tvers av alle plattformer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse