pixel 9 pro
Russiske rozetked.me har lekket de første bildene av Pixel 9 Pro og bekrefter samtidig 16GB RAM for effektiv AI-prosessering.

Annonse


OPPDATERT: Hva synes du om “Pixel 9 Pro”?

På tampen av mars skrev vi om Google sin nye produkt-strategi fra og med Pixel 9-serien.

Først publisert 16. april.

Oppdatert, 19. april, 17:55:

Etter en rekke 3D-bilder har endelig den ekte varen lekket, og OnLeaks hadde helt rett i hvordan det nye designet blir, for lekker “Rozetked” har delt to bilder. En av dem avslører baksiden som er lett å se har nytt kamera-design. Det andre bildet bekrefter at mobilen får 16GB RAM, opp fra 12GB i dagens i 8 Pro. Det er 128GB-modellen som avsløres, noe som tyder på at man får så mye RAM uansett hvilken modell man velger. Kanskje Pixel 9 oppgraderes fra 8GB til 12GB RAM?

Annonse


iPhone 14 Pro Max til høyre og den nye 6,1″ Pixel 9 Pro til venstre – (alle bilder: rozetked.me):

“Fold 2” får trolig G4 for mye bedre AI-ytelse

“Vi har allerede sett de første bildene av Pixel 9 Pro-serien. Nå er mobilene tilbake i bedre oppløsning, og et par avklaringer,” skrev vi den gang, og listet så opp de nye modellene, inkludert en XL-modell som krymper:

  • Pixel 9 Pro XL: 6,5″ mot 6,7″ (“Komodo”)
  • Pixel 9 Pro: 6,1″ (“Caiman”)
  • Pixel 9: 6,03″ – “Tokay”

Men det er noe som mangler, for Android Authority har avslørt at også Fold skal inn i familien med Pixel 9-enheter med navnet “Pixel 9 Pro Fold” som har intern-navnet “Comet.” Navnene er allerede bekreftet i programvare-kode til de nye produktene. Da gir det mer mening også å krympe Pro XL og i stedet by på en stor brette-mobil for de som ønsker mye mer skjerm-areal.

Ikke ålreit ovenfor kunden

Android-avisen er samtidig noe bitre over lanseringen av Pixel Fold i fjor, og det med god grunn: prisen på 1800 dollar var vanskelig å svelge fordi Google kun tre måneder senere lanserte Pixel 8-serien med Tensor 3, en større oppgradering enn Tensor 2 som “flaggskipet” Fold var utstyrt med da den ble lansert sent i juni. Det er mulig selskapet bare prøvde seg frem i markedet. Det er nemlig ryktet at Pixel 9 Pro Fold nemlig hopper rett til Tensor G4, og da håper vi også på en lansering av brette-mobilen i Norge.

Pixel Fold føltes som en sen spin-off av Pixel 7. Fint for Pixel 7a, men utilgivelig for et flaggskip til 1800 dollar.

Android Authority

Dette er det nye designet som samtlige enheter smykkes med:

Annonse