pixel 9 pro
Pixel 9 Pro avsløres kanskje av Google i mai under Google IO 2024, men lanserer den neppe før i oktober.

Annonse


Blir helt ny

OnLeaks og MySmartPrice har avslørt designet på Pixel 9 Pro.

Helr nytt design skal friste premium-markedet

Det er en tidlig lekkasje, for den nye serien lanseres neppe før oktober, og vi er kun i januar. I fjor lekket Pixel 8 Pro (les testen vår) i juli, så det er hyggelig å se dette allerede den første måneden i året. Det mest oppsiktsvekkende, og som er lett å se, er at kantene ligner mer på nyere iPhones og Galaxy S24+ og S24 med flate hjørner i stedet for de avrundende vi har vært vant med. Det får mobilen til å se mer “premium” ut, men det er sikkert de som vil savne den opprinnelige måten å holde den på.

En annen stor endring, og vi skulle nesten tro de ville vente med å gjøre så store endringer med 10-serien, er at kamera-området ikke lenger bretter seg over kortsiden på baksiden, men i stedet er å finne i et avkuttet område. Det ser ganske så pent ut og matcher resten av det nye designet som Google nok vil holde på flere år fremover.

Noe slanket

Skjermen blir på “rundt” 6,5″ og flat. Det overrasker ikke at Google neppe kommer til å gå for 6,7″ eller 6,8″ som OnePlus 12 (les testen vår) og Galaxy S24 Ultra. Både volum og på-knappen er på høyre side. Det er likt dagens generasjon. Målene er på 162.7 x 76.6 x 8.5 mm (Pixel 8 Pro: 162,6 mm – 76,5 mm – 8,8 mm) – inkluder kamera-delen og den øker til 12 mm, men som du kan lese blir den litt tynnere.

Når vi kommer til kamera-delen går Google for det populære trippel-kamera-oppsettet med telefoto-sensor i tillegg til vidvinkel-sensoren. Det ventes også at mobilen utstyres med variabel blenderåpning, noe mange, men ikke alle mobiler leveres med.

Spesifikasjons-rykter:

  • 6,65″ – Super AMOLED
  • 108+50+16 MP bak | 24 MP front
  • 12 GB RAM – 512 GB lagringsplass
  • 5500 mAh batteri

Annonse