pixel fold 2
Pixel Fold 2 lanseres i juni eller juli. Bilde: SmartPix

Annonse


Den nye generasjonen

24. januar lekket Pixel 9 Pro. Nå har Fold 2 også lekket.

Det nye designet er 99 prosent spikret

Dette er spennende, for Google girer opp lansering av Pixel og Fold-seriene med en større-endring, spesielt kamera-oppsettet. Mobilene ser mer premium ut. Øker prisene? Ikke umulig. Det er igjen SmartPix, de samme folkene bak OnLeaks og MySmartPrice, som har lekket Googles nye toppmodell, Fold 2 som vi håper lanseres i Norge.

“360-graders videoen avslører elegante Pixel Fold 2 i sin mørkegrå finish, det selskapet liker å kalle “Charcoal-finishen”. De første 10 sekundene viser smarttelefonen i utfoldet tilstand, med den indre skjermens mål på 7,9 tommer diagonalt. Det er ventet skjermene vil måle 7,9″ og 6,4″ og at den utstyres med Tensor G4. Utover det forventer vi 16GB RAM, 256GB UFS 4.0-lagring og kanskje Android 15 som nettopp ble lansert i første utvikler-versjon:

Tar man hensyn til hjørnene, måler den 8,1 tommer,” forklarer SmartPix som har skaffet til veie de tekniske CAD-tegningene av mobilen som Google trolig avslører på Google I/O i mai.

Annonse