pixel 9 pro
Det kommer tre Pixel-modeller i år: 9, 9 Pro og 9 Pro XL.

Annonse


Krymper “Pixel 9 Pro”

Vi har allerede sett de første bildene av Pixel 9 Pro-serien. Nå er mobilene tilbake i bedre oppløsning, og et par avklaringer.

Pixel 9-serien ventes i oktober

Dette inkluderer at Google skal lansere en ny Pixel XL som har mindre skjerm enn dagens Pro, beholder Pixel 9 Pro og Pixel 9. Etter Pixel 5-modellene droppet Google XL-merkevare på mobilene sine. Det var også med Pixel 6 at Google innførte under-panelet-pålogging i stedet for på baksiden.

  • Pixel 9 Pro XL: 6,5″ mot 6,7″
  • Pixel 9 Pro: 6,1″
  • Pixel 9: 6,03″

Dessuten forventes det at mobilene får:

  • Google Tensor G4
  • 12 GB RAM
  • Kamera: 108 MP + 50 MP + 16 MP – 24 MP selfie
  • 5500 mAh
  • Qi2

Dessuten har “Adaptive Touch” allerede lekket, en panel-teknologi vi ikke er sikre på hvordan fungerer i praksis, utover at det har noe med berøring å gjøre. Et håp er at skjermene kan brukes selv om de er våte. Utover det vet vi ikke hvilken ekstra spesial-funksjon Google inkluderer, om noe. Vi har ikke fått intrykk av at temperatur-måleren er en hit.

Som tidligere rapportert er designet nytt og gir et mer premium-inntrykk:

Annonse