tesla cybertruck
Tesla skal vise frem Cybertruck i Europa i vår og sommer.

Annonse


Cybertruck kommer til Norge, men ikke som du tror

Grunnet Cybertruck sin størrelse og vekt, droppet Tesla å lansere pickupen i Europa – er det i ferd med å endre seg? Vi testet bilen i Los Angeles i april.

Lanseres den i Norge likevel?

“Cybertruck er for tiden ikke tilgjengelig i Europa, og Tesla har ikke kunngjort et bestemt tidspunkt for leveringer utenfor Nord-Amerika,” melder nemlig produsenten i en fersk pressemelding i forbindelse med “Tesla lanserer Cyber Odyssey i Europa:”

“I dag annonserer Tesla at Cybertruck vil bli vist frem på utvalgte lokasjoner og arrangementer i Europa de kommende ukene som en del av Cyber Odyssey.”

Fra denne uken og til 7. juli vil Cybertruck bli utstilt på over 100 steder i 20 land. Publikum vil kunne møte det allerede ikoniske kjøretøyet og lære mer om dets unike spesifikasjoner, egenskaper og innovative konstruksjon. I Norge vil Cybertruck få sin første opptreden hos Tesla Skøyen fra 4. mai til 7. mai.

Tesla

Selskapet har en event-side der de lister opp at kjøretøyet skal vises frem på Tesla Skøyen, Tesla Bergen og Tesla Stavanger, for å nevne noen.

Annonse