google gemini
Google skal vise frem nye Gemini AI klokken 19:00, og trolig også sin nye Pixel 9-serie som lanseres i høst.

Annonse


“Se hva vi kan!” – fungerende “Pixel 9 Pro XL” lekket

OpenAI viste frem nok en stor forbedring av sin GPT-modell kalt GPT-4o i går.

Gemini kan også

Modellen er enda kjappere, men det er også gjort større forbedringer med den naturlige språkmodellen som nå er enda mer naturlig å snakke med. Demoene i går var veldig imponerende, se noen av klippene under. Den andre store fordedringen er at man kan ha en samtale med GPT-4o, og bruke mobilens kamera slik at AI-en kan se omgivelsene og inkludere det i samtalen i sanntid, og det med hurtige oppdateringer når ting er i endring.

Men Google ønsker ikke å bli glemt, for det var ikke så lenge siden de annonserte Gemini AI-en. Google IO er jo i kveld klokka 19:00, så var er vel mer perfekt enn å demonstrere at også Gemini kan bruke mobilens kamera for å analysere og fortelle hva som skjer på scenen der de steller i stand i forkant av eventet:

Pixel 9-lekkasjer

Vi har sett mange bilder av den nye Pixel 9-serien basert på tekniske tegninger, og nå har mobilene lekket i sin helhet, og de kan slås på! Det er russiske “Rozetked” som har fått tak i enhetene, inkludert Pixel 9 Pro XL som er på størrelse med iPhone Pro Max.

Mobilene har:

  • Pixel 9: to kameraer
  • Pixel 9 Pro: tre kameraer
  • Pixel 9: 12GB RAM
  • Pixel 9 Pro: 16GB of RAM
  • Starter på 128GB lagringsplass
  • Pixel 9: 6,24″ – 120Hz AMOLED
  • Pixel 9 Pro: 6,34″ 120Hz AMOLED – Pixel 9 Pro XL: 6,73″ 120Hz AMOLED
  • Tensor G4 for samtlige

Annonse