airpods max
AirPods Max med USB C ventes på tampen av året, rapporterte vi oktober i fjor.

Annonse


Disse Apple-produktene bør du styre unna

Apple selger fremdeles en rekke Lightning-produkter etter at de omsider gjorde hele iPad-serien USB C-kompatibel ved lanseringen av de nye brettene og elimineringen av iPad 9.

Fire år gamle hodetelefoner

Man skulle tro det kun var tilbehør som fremdeles bruker den 12 år gamle standarden fra 2012, men AirPods Max har fremdeles ikke ferdige. Apples dyre hodetelefoner ble lansert i desember 2020 og er ikke oppdatert med den nyeste lyd-teknologien. 6490 kroner tar Apple for det fire år gamle produktet. Det har lenge vært vage rykter om en ny modell, og vi tipper det skjer i år. Timingen vil i så fall være ganske god i og med at Sonos lanserer sine første, Ace, neste måned som ryktet i februar i år.

Men tilbake til produktene som vil være en plage for deg om resten av økosystemet ditt er USB C. Mange av disse følger med Macen man kanskje ikke ønsker å oppgradere enda, men om man aldri finner den ene Lightning-kabelen, kan irritasjonen være stor nok til å handle noe annet (elle vente,) selv om det koster litt.

Dette er produktene med Lightning:

  • Andregenerasjons (1690 kroner) og tredjegenerasjons kablet AirPods (2190 kroner)
  • AirPods Max – 6490 kroner
  • Første generasjons Apple Pencil – 1399 kroner
  • Magic Keyboard – 1199 kroner
  • Magic Mouse – 949 kroner
  • Magic Trackpad – 1499 kroner

Annonse