Assassin’s Creed Shadows
Assassin’s Creed Shadows lanseres 15. november til alle moderne plattformer, inkludert Apple Mac M.

Annonse


Lanseringen avslørt

Se Ubisoft sin store avsløring av det nye store Assassin’s Creed-spillet Shadows som i prosjektfasen var døpt Red.

Lanseres i november på alle moderne plattformer

Assassin’s Creed-spillet Shadows lanseres 15. november som et Ubisoft Original-spill (og er skapt av de samme folkene bak Odyssey) på Ubisoft+, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Amazon Luna, Mac-er med M-brikker og Windows-PC gjennom Ubisoft Store og Epic Games Store.

Spillere som abonnerer på Ubisoft+ eller kjøper Ultimate Edition kan få spillet tre dager for tidlig 12. november.

Ubisoft

Se den cinematiske traileren:

Pressemelding

Anført av Ubisoft Québec (Assassin’s Creed Odyssey), vil Assassin’s Creed Shadows fordype spillere i 1500-tallets Japan. Landet er på vei mot en brutal vei mot forening, der uroen vokser etter hvert som nye koalisjoner dukker opp og korrupte utenlandske påvirkninger infiltrerer landet.

Annonse


Spillerne vil oppleve de sammenflettede historiene om Naoe, en dyktig shinobi-snikmorder fra Iga-provinsen, og Yasuke, den mektige samuraien i den historiske legenden. Oppdag deres personlige historier, møt sentrale historiske personer, og form duoens felles skjebne mens de innleder en ny æra for Japan.

Som Naoe og Yasuke kan spillere mestre to komplementære spillestiler, med hver karakter med sine egne progresjonsbaner, ferdigheter, våpenalternativer og statistikk. Enten de omfavner Naoes snikeferdigheter eller Yasukes kampdyktighet, vil spillere ha mange måter å nærme seg mål på. Med Naoe vil de oppleve raffinert infiltrasjonsmekanikk ved å bruke lys, støy, skygger og skiftende omgivelser for å unngå oppdagelse fra fiender. Med Yasuke vil de kunne ta på seg større grupper av fiender med brutal presisjon.

Spillet lar spillere utforske en stor åpen verden med en rekke landskap som utvikler seg gjennom vær og årstider. Fra spektakulære slottsbyer og travle havner til fredelige helligdommer og pastorale landskap, kommer det føydale Japan til live med enestående dynamikk bygget fra grunnen av med den nyeste versjonen av Anvil-motoren og kraften til nye generasjons konsoller.

I denne urolige perioden er informasjon nøkkelen og vil være i hjertet av den fornyede letemekanikken. Spillere vil bygge sitt eget spionnettverk for å avsløre nye områder og jakte på mål. Allierte med høyt spesialiserte ferdigheter og evner kan også rekrutteres til å hjelpe under oppdrag. Opprettelsen av deres eget tilpassbare gjemmested vil gjøre det mulig for spillere å forbedre nettverket sitt og trene sitt nye mannskap. Fra basebygging og layout til dekorasjoner og tilbehør, vil de kunne lage et unikt sted å kalle hjemmet.

Annonse