Dell Inspiron 14 7441 Plus
Dell Inspiron 14 7441 Plus lanseres i sommer med Snapdragon X Elite. Bilde: Windows Report

Annonse


Den nye generasjonen lanseres i sommer

20. mai skal Microsoft sammen med maskinvare-partnere avsløre en rekke Snapdragon X-maskiner.

Samsung, Asus, Lenovo og Dell lanserer Snapdragon-bærbare i sommer

Det kommer maskiner fra en rekke partnere med Snapdragon X Elite og Plus-varianter i tillegg til Surface Laptop 6 og Surface Pro 10. Men godt i tide før mandag 20. mai har det lekket enda flere maskiner. Du husker kanskje at Lenovo sin “Yoga Slim Snapdragon Edition” lekket i april? Ditto for ThinkPad-merkevaren som også leveres med Snapdragon med modellen T14s.

Nå er det Dell XPS 9345 og Inspiron 14 7441 Plus som er avslørt. Windows Report har bildene og informasjon om maskinene. Førstnevnte minner om en XPS 13 Plus lansert i 2022 med berøringsflate over tastaturet og 2 x USB-porter. Den andre har visstnok en 16-kjerner Snapdragon X Elite og 16GB RAM, 2 x USB C, 1 x USB A og microSD. De nye maskinene leveres med Windows 11 24H2 som blant annet inkluderer en AI-filutforsker.

De nye Snapdragon-brikkene er kjappere, kjappere enn Apple M3, men selskapet lanserer iPad Pro onsdag denne uken med M4 som er enda kjappere enn X Elite.

Annonse