Annonse


OPPDATERT: Xbox har avslørt den store datoen

Liam McIntyre er stemmen bak “JD Fenix” i Gears of War-serien.

Artikkelen inneholder en annonselenke

Først publisert 25. april

Oppdatert, 30. april, 16:40:

Annonse


9. juni 19:00 norsk tid er det tid for Microsofts store Xbox-event” Xbox Games Showcase Followed by [REDACTED].” Microsoft melder at “en elsket merkevare” får ekstra oppmerksomhet etter den første Xbox Showcasen – det skal visstnok være snakk om et nytt Call of Duty-spill som vi tidligere har skrevet trolig lanseres i oktober.

Microsoft skal også vise frem Gears 6, Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed og Indiana Jones and the Great Circle. For øvrig lanseres Starfield DLC-en Shattered Space, som blir gratis, i september.

Gears 5 er fem år

Alle forventer og håper at Xbox skal få en reddende AAA-engel i løpet av året, og stadig mer tyder på en annonsering i juni. Tidligere denne måneden meldte vi en sak fra The Verge: “Gears of War 6 skal annonseres i juni. Det hevder The Verge-journalist Tom Warren. Ifølge Microsoft-journalisten, så skal spillet vises frem søndag 9. juni på en Xbox Showcase. Spill-serien har alltid vært viktig, både på en-spiller og flerspiller-delen, men i tillegg en tredje ting: grafikken. Gears 5 er et meget ytelseseffektivt spill, og det hadde for tiden (september 2019) flott grafikk.”

Nå har McIntyre mer eller mindre bekreftet at spillet skal vises frem i juni på sin X-profil. Vi regner med at dette er velsignet av Microsoft, men litt rart er det jo. Om ikke annet skaper det interesse i forkant av Xbox-eventet om snaue to måneder. Nå er bare spørsmålet om spillet er så ferdig at de rekker en lansering i løpet av høsten/vinteren. Det håper vi. Kanskje Gears 6 lanseres samtidig med den “nye” Xbox Series X-konsollen?

Kjøp Gears 5

Annonse