nye xbox series x
Det ryktes Microsoft skal lansere en ny Xbox Series X 1TB med forbedrede kjøleegenskaper og uten diskdrev til en lavere pris i sommer. Kanskje blir konsollen 800 kroner billigere som Playstation 5 Slim Digital Edition. Faksimile: Exputer.com

Annonse


Dette er nye Xbox

Spanske Exputer.com har skaffet til veie bilder av nye Xbox Series X.

En rimeligere og mer effektiv modell – kan komme til å koste 5200 kroner

Det har tidligere vært ryktet en diskløs modell, og denne nye hvite mangler nettopp et diskdrev som stadig færre er avhengig av. Sony tilbyr jo allerede digital-versjon av Playstation 5 til en lavere pris. Den nye hvite Xboxen, som er hvit som Model S, inneholder oppgraderte komponenter for å presse ned prisen (50 til 100 dollar rimeligere er ryktet,) samt et enda bedre kjølesystem – fra før av kjøler originale Series X effektivt. Konsollen inneholder også et nytt Nexus-kort, uten at vi vet nøyaktig hva det er. Kanskje er det med lavere nm (enn 7 nm) for bedre varmekontroll.

Samme nettside hevdet i februar at Microsoft skal lansere konsollen i juni eller juli (til 499 dollar,) noe som trolig betyr at den sylinderformede Xbox Series X-konsollen med WiFi 6e, 2TB lagringsplass og Xbox Wireless 2-plattformen for tillkobling, utsettes. Den opprinnelige lanseringen var planlagt i november, ifølge den store lekkasjen, men etter det siste Microsoft ønsket seg, var et faktum uttalte Xbox-sjef Phil Spencer at planene skulle endres.

Det er en interessant strategi å lansere en konsoll som er stort sett lik, da rapporter denne uken tyder på svært dårlig Xbox konsoll-salg i Europa. Tror du et priskutt på rundt 800 kroner er nok til å snu trenden?

Se alle bildene av konsollen.

Den nye konsollen “Ellewood” skal være en oppgradert Series S. Tidslinjen er fra lekkasjen i september 2023.

Annonse