Annonse


Slik blir din nye iPhone-hverdag

Grafisk-designer “AR7” på Twitter har laget noen helt nydelige iPhone 14 Pro med iOS 16-konseptbilder som får oss til å hige etter neste måneds lanseringer.

Dette er en bedre, om enn ikke perfekt løsning

Vi har ikke sett så proffe og flotte datamaskintegninger av de kommende Pro-modellene før (det er ingen grunn til å tro at dette ikke blir designet), og får med en gang en følelse av at det skal bli godt å bli kvitt den gamle FaceID-implementeringen – dette er en langt bedre løsning til Apple og konkurrentene kan skjule kameraer og sensorer under front-panelet.

Vi er noen år unna akkurat det, og styrken til FaceID er at det er sikkert nok til å godta betalinger. Android-leiren byr ikke på det samme.

Det ventes at iPhone 14-serien blir 15 prosent dyrere, men det kan hende at Pro-modellene vil starte med 256GB lagringsplass:

“Den gang meldte også TrendForce at det var en mulighet for at de nye iPhone 14 Pro-mobilene som lanseres i september, ikke bare får kjappere RAM, men også vil starte med 256GB lagringsplass – nå sier Ming-Chi Kuo at mobilene også blir dyrere, og at dette ikke kun berører Pro-modellene.”

Annonse


Gjør dette for iPhone 13 Pro-eiere

Foruten et mye mindre sensor-område for FaceID, får iPhone 14 Pro og Pro Max alltid-på panel takket være 1 til 120Hz dynamisk skjerm-oppdatering. iPhone 13 Pro og Pro Max går fra 10 til 120Hz, og er derfor ikke energieffektiv nok. Kanskje.

For det kan jo hende Apple legger til støtte for fjorårets modeller som en kul bonus (vi sier ja takk), men at de vil advare mot kortere batterilevetid.

Annonse


Annonse


Annonse