nintendo switch
Nintendo Switch 2 lanseres visstnok ikke før tidlig neste år.

Annonse


Nintendo bekrefter: “Switch 2” på vei

Nintendo sin president Shuntaro Furukawa bekrefter at en oppfølger til Switch skal avsløres innen mars 2025. En lansering kan skje våren neste år.

Ryktene har blusset opp de siste 12 månedene

“Vi vil offentligjøre en kunngjøring om etterfølgeren til Nintendo Switch i løpet av dette regnskapsåret. Det vil ha gått over ni år siden vi annonserte eksistensen av Nintendo Switch tilbake i mars 2015. Vi kommer til å holde en Nintendo Direct i juni angående Nintendo Switch-programvaren for siste halvdel av 2024,” melder Furukawa på X, som samtidig avkrefter de kommer til å snakke om den nye konsollen allerede neste måned.

“Skaperen av Super Mario Bros.-spillene vil sannsynligvis også holde tilbake store utgivelser av de mest populære franchisene for å bidra til å øke det første salget av den neste maskinen,” rapporterer Bloomberg.

Bloomberg melder at Nintendo tidligere valgte å utsette konsollen til mars 2025 eller senere, etter at planen opprinnelig var å lansere den i år. Vi har tidligere rapportert om en lansering våren neste år:

“Switch 2 lanseres ifølge en ny kilde, som visstnok har sett konsollen, våren neste år og annonseres juni i år. Det avsløres i tillegg at Joy-Con-kontrollerne er like Switch 1 mer eller mindre, men at de kobles til Switch-skjermen med “magnetiske striper,” og at første generasjon derfor ikke vil fungere med oppfølgeren.”

Annonse