nokia 3210
Nokia 3210 er en av tidenes største mobil-suksesser. Nå er den tilbake i butikkhyllene.

Annonse


Tilbake til virkeligheten etter 25 år

Annonse

Nokia 3210 vender tilbake etter 25 år i fargene Scuba Blue, Grunge Black og Y2K Gold.

Nokia 3210 er lansert til 999 kroner

Det er “Human Mobile Device” (HMD) som produserer Nokia-mobilene, og som jo nettopp annonserte at de fjerner Nokia-logoen fra sine smartmobiler. Men 3210 er på ingen måte en smartmobil, men en klassiker først lansert i 1999 som er en av tidenes mest populære mobiler med over 160 millioner solgte.

“Den har alle de funksjonene som man forbinder med en funksjonsmobil – selvfølgelig med etpar moderne tilpasninger. Du kan spesielt glede deg til å (gjen)oppleve batterilevetiden til den klassiske funksjonsmobilen, som gjør den til et selvsagt valg på sommerens festivaler. I tillegg har den et 2 MP kamera og lommelykt,” melder HMD som forsikrer alle interesserte i at mobilen leveres med snake.

Så er du klar for nærvær, nostalgi og lang batterilevetid denne sommeren? Få din Nokia 3210 hos utvalgte forhandlere for 999 kroner.

Da Nokia 3210 første gang så dagens lys for 25 år siden, ble den en kjempehit, fordi den knyttet millioner av mennesker sammen. Nå i 2024 er den tilbake, men nå har fokuset til mobilen endret seg. I stedet for å koble mennesker sammen, frigjør den dem fra skjermen når den kutter internettforbindelsen, konstante varsler og forstyrrelser, slik at folk kan være til stede, fordype seg, ja, kanskje til og med kjede seg.

HMD

Annonse