Tesla steam
Tesla melder i nye bestillinger av Model X og S i USA at Steam ikke leveres på bilene. Støtten var en av de store midtpunktene da Elon Musk avslørte oppgraderte biler med AMD RDNA 2-grafikk med god nok ytelse for Cybertruck.

Annonse


Får ikke Steam

Er Steam på vei til å forsvinne fra Tesla sin flåte?

Hva er planen?

Det er for tidlig å bekrefte noe den ene eller andre veien, men Cybertruck ble aldri levert med støtte Valves spill-økosystem, og nå får kunder av Model X Long Range spørsmål om å bekrefte at det er greit bilen deres leveres uten Steam. Ditto for Model S, ifølge Electrek.

Årsaken er at selskapet «oppdaterer spill-maskinen,» og at «den ikke lenger er i stand til å spille Steam-spill.» Hva den kryptiske meldingen betyr er ikke godt å si, er det et lisens- eller DRM-problem? Det er vel neppe slik at ytelsen eller maskinvaren er endret?

I det minste har ikke eksiterende Tesla-eiere fårtt en tilsvarende beskjed: dette gjelder foreløpig kun leveranser av nye Model X LR og Mode S, og kanskje kun i USA. Si ifra om du har fått tilsvarende melding i Norge.