applewatchpro
En Pro-versjon av Apple Watch vil ha bedre batterilevetid og tåle mer. Prisen kan komme til å ende på 10 000 kroner, blant annet grunnet Titanium-kropp.

Annonse


Nå kommer “Apple Watch Pro” og den vil kanskje koste 10 000 kroner

Mark Gurman har snakket om en “ekstrem-utgave” av Apple Watch for personer som bedriver ekstrem-sport, men bildet han tegner av det nye produktet får oss til å tro at den vil bli en ønsket oppgradering for flere enn de som driver med slikt.

Det er mange navnemuligheter, men Gurman har mest troen på “Watch Pro”

“Uansett om Apple velger å kalle den Apple Watch Extreme, Watch Max, Watch Explorer eller Apple Watch Pro, Apple skal lansere en “Pro”-versjon av klokke-serien sin,” skriver Gurman selvsikkert i sitt nyhetsbrev og nevner en rekke andre av Apples produkt-grupper som eksempler der selskapet har ekspandert med Pro-modeller. Han tror for øvrig mest på “Apple Watch Pro” som navn.

Gurman omtaler den nye klokka som dyrere (mye dyrere) og med større urskive, i tillegg til bedre batterilevetid, uknuselig glass og forbedret sporing på turer og ved svømming. Panelet kommer trolig til å bli omkranset av titanium.

Pro-modellen kan bli svinedyr

Gurman peker dessuten på Evan Blass sin Samsung Watch-lekkasje der lekkeren avslører et tøffere design, bedre batterilevetid og ikke overraskende en høyere pris.

Annonse


De nye Samsung “Pro”-klokkene som skal konkurrere mot “Watch Pro” vil kunne leveres med og uten LTE. Dette til forskjell fra Apples nye klokker som kun vil være tilgjengelig med data-tilkobling når man er borte fra iPhone/WiFi. Forvent en 46 eller 47 mm stor urskive mot dagens største på 45 mm.

Det villeste er prisen: Gurman spår fra 850 til 1000 dollar for en “Watch Pro”.

Annonse


Annonse


Annonse