ipados16utsatttiloktober
Vi mener at iPadOS 16 sin multitasking er bedre enn tidligere, selv om brukeren ikke har full kontroll som i macOS og Windows. Det er mulig Apple åpner for dette med en større iPad Pro.

Annonse


iPadOS 16 er utsatt

Mark Gurman melder at Apple har valgt å utsette iPadOS 16 med Stage Manager til oktober, en måned etter lanseringen av iOS 16 i september.

“Utsatt en måned”

Og årsaken skal være nettopp den nye multitasking-opplevelsen.

Nøyaktig hva som er årsaken til utsettelsen er usikkert, men Gurman har vært kritisk til den og han skriver at beta-testen har avslørt at “kritikk fra enkelte utviklere og brukere for feil, et forvirrende grensesnitt og mangel på kompatibilitet med de fleste iPad-er. Fordi Apple har mye å lansere vil dette tillate Apple å bruke flere tekniske ressurser på å fullføre iOS 16, programvareoppdateringen som kommer med iPhone 14 i september.”

Les vår iPadOS 16-forhåndstitt.

iPad Pro M2 er på vei

Om dette betyr at Apple kommer til å endre hvordan Stage Manager fungerer, det visuelle eller bare rette feil som jo er helt vanlig under en beta-periode, vet vi foreløpig ikke.

Annonse


Gurman som tidligere har lekket at en ny iPad Pro med M2-brikke er på vei, synser om at Apple kanskje ønsker å lansere iPadOS 16 tettere mot den nye maskinvaren.

Vi har iPadOS 16 siden første utvikler-beta og ikke opplevd større tekniske feil fra og med beta 3. Den siste versjonen er beta 4 som ble lansert for en uke siden.

Annonse