mann ser på blåskjerm
Brukerne må selv slette oppdateringer for å "rette" Windows 11-feil, men hva hjelper det når Microsoft introduserer samme feil i en ny oppdatering.

Annonse


“Løste” problemet, men så gjorde Microsoft dette

Problemene tar liksom aldri slutt for Windows 11, Microsofts nyeste med et nytt grensesnitt, men med den samme ytelsen som forgjengeren.

Problemene tar ikke slutt

Vi har ikke lenger oversikt over alle problemene i fjor, men det gikk fra gjentatte skriver-problemer til gjentatte ytelses-problemer.

Så forringet ytelse fikk mange servert i fjor grunnet 2022-oppdateringen, at undertegnende måtte skrive en kommentar om spill-ytelse problemene som nå endelig ser ut til å være rettet etter mange måneder i 2022 med i stor grad forringet spill-ytelse.

Tar med seg feil i nye oppdateringer

Denne gang er det ikke ytelsen som påvirker AMD-maskiner som har installert oppdatering KB5021255 lansert 13. desember, men det faktum at visse maskiner fryser med oppdateringen innabords.

Annonse


Det rapporteres at Windows 10 22H2-oppdateringen gir AMD-eiere samme problemet.

At det er AMD CPU-er som igjen sliter er ikke noe nytt – det har gjentatte ganger vært problemer.

Nå ødelegger Windows 11 dette også.

“Rettet” feilen, men så slo Microsoft tilbake

En Redditer, “Thomsen48”, forklarer at oppdateringen ikke rettet noe som helst, og at krasjingen også oppstod med oppdatering KB5019980 lansert 8. november.

Etter sletting av KB5019980 ble problemet eliminert, men så kom det jaggu tilbake med KB5021255.

Vår spill-maskin har en AMD Ryzen 5600x, og vi har ikke opplevd problemer selv om både 5900X og CPU-en AMD 4600GE erfarer problemene.

Microsoft har naturlig nok ikke kommentert saken enda grunnet ferien, men vi håper å høre noe mer konkret snarlig.

Annonse