Touch ID kan være på vei tilbake til iPhone.
Fingersensor i iPhone-skjermen? Ja eller nei takk?

Annonse


Touch ID kan gjøre iPhone-retur

Apple hadde ikke plass til Touch ID i iPhone X, som i stedet har ganske avansert teknologi for ansiktsgjenkjenning. Nå tyder ting på at fingersensoren melder sin tilbakekomst.

Touch ID under skjermen?

Det er ukjent når det eventuelt skjer, men Patently Apple kan i hvert fall vise til patentsøknader fra Apple som viser at selskapet jobber med en Touch ID som er integrert i skjermen. Flere produsenter har tatt i bruk integrerte fingersensoren, men Apples løsning er noe annerledes.

Først og fremst fordi man skal kunne trykke hvor som helst på skjermen for å låse opp iPhonen. På andre enheter er det som regel et felt på skjermen som kan registrere fingeravtrykk.

Samtidig har teknologien likheter med andre, ved at flere kameraer på undersiden av skjermen kartlegger 3D-strukturen av et fingeravtrykk for å autentisere den, som Patently Apple forklarer.

Annonse


Apple har avslørt iPhone X Plus

Den avanserte fingersensoren som sitter under skjermen, kom for tidlig for iPhone X, og det gjelder trolig årets lansering. Dermed kan det være en av de store nyhetene når 2019-iPhonene kommer.

Hva foretrekker du? Fingersensor eller ansiktsgjenkjenner?

 

Kilde:
Patently Apple

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse