Nå har Apple avslørt iPhone X Plus
Guilherme Rambo har igjen funnet gull i en iOS beta. Denne gang iOS 12 og iPhone X Plus. Apple gjør nærmest ingenting for å skjule kommende produkter lenger, og med det er mye av magien borte.

Annonse


Apple har avslørt iPhone X Plus

Da Tim Cook sa at Apple ikke ønsket flere lekkasjer etter at en rekke nye produkter lekket i løpet av iOS 11-betaen, trodde vi han faktisk tok grep.

iPhone X Plus

Men enten så hører ikke medarbeiderne på ham, eller så bryr han seg ikke så mye, for nå har Apple selv bekreftet det som blir iPhone X Plus – og også denne gang avslører de det ikke-annonserte produktet i form av en logo.

iPhone X Plus får trolig 1GB mer RAM enn nye iPhone X, men det forventes at resten blir likt foruten en noe mindre lomme for å huse FaceID.

Også denne gang (som i fjor da han fant iPhone X og FaceID i iOS 11-koden) er det Guilherme Rambo som har funnet skatten:

Annonse


Her er de nye iPhone-modellene

iPad

En annen ting han har oppdaget er at nye iPad, som får FaceID og nesten ikke rammer rundt panelet, får runde hjørner også i programvaren som iPhone X – det er altså ikke bare gestene som kopieres fra iPhone X i iOS 12 til iPad, men hele design-filosofien.

Når var sist gang du ble overrasket over hva Apple presenterte på en pressekonferanse?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse