Rocket League-utviklerne maser på Sony, men får stadig et «nei» i retur.
Rocket League-utviklerne maser på Sony, men får stadig et «nei» i retur.

Annonse


– Vi spør Sony om kryssplattform «hver eneste dag»

Denne konsollgenerasjonen åpner for første gang på krysspilling mellom konsollene, men Sony virker litt avventede til å bli med å festen.

Spør hver eneste dag
Indiespillet Rocket League var først ute med å åpne for dette, og mens Microsoft sa ja, er Sonys svar stadig nei.

– Svarene er blitt presentert oss på ulike måter, men de er essensielt det samme. Det er ’nei, ikke akkurat nå’ eller ’det er noe vi vurderer’. Det er parafrasering, men det har ikke skjedd stort, sier Jeremy Dunham i Psyonix, Rocket League-utvikleren, til Engadget.

Dunham forteller at de har spurt Sony om kryssplattform hver dag siden spillet ble lansert på PlayStation i 2015. Minst én i Psynoix har vært i kontakt med PlayStation «hver eneste dag».

Annonse


Sony har også fått kritikk for å si nei til liknende funksjonalitet i Minecraft.

Nintendo sa ja på dagen
Konsollkonkurrentene Nintendo og Microsoft har ikke vært like vanskelig å be. Førstnevnte svarte ifølge Psynoix ja på dagen, men på Microsoft måtte de vente litt lenger.

– Jeg tror det var rundt en måned etter lanseringen, kanskje mindre, at Microsoft sa ja. ’OK, vi er med. Dere kommer til å bli de første’, sier Dunham, som bekrefter at de har testet krysspilling mellom PlayStation 4 og Xbox One, og at disse resultatene er veldig positive.

Nå venter utvikleren bare på at Sony skal si ja.

Hva mener du, bør Sony si ja til å være med på krysspilling med Nintendo Switch og Microsoft Xbox One?

 

Kilde:
Engadget

Annonse