Rocket League-utviklerne er klare for ekte kryssplattformspilling.

Annonse


– Vi er klare for kryssplattform

Tidligere denne måneden annonserte Microsoft at de åpner på kryssplattformspilling på tvers av Xbox One og Windows 10, og de ønsker Sony med på laget.

Opp til Sony
Sony har vært svært vage og til tider virket skeptiske i sine uttalelser, og Microsoft er selvsagt avhengig av å ha konsollrivalen med på laget for å realisere spillernes drømmescenario.

Rocket League er det første spillet som implementerer kryssplattformspilling mellom Xbox One og Windows 10. Under et intervju med GameSpot forteller utvikleren, Psyonix, at de «har løst de teknologiske hindrene og er klare til å bygge en bro mellom de to nettverkene».

– Det eneste som gjenstår er å finne ut hvordan vi står politisk med de andre, og deretter er det full fart fremover for å fullføre det vi allerede har startet, uttaler utviklerens visepresident, Jeremy Dunham, til GameSpot.

Annonse


Stor spillnyhet: Endelig kan Windows 10 og Xbox spille mot hverandre – PS4-støtte kan også komme.

– Begeistret
Han bekrefter at alt det teknologiske fungerer, men at det vil ta litt tid å få alt opp å gå.

– Akkurat nå er begeistring rette ordet å bruke. Vi ønsker virkelig at dette skal skje. Opprømthet er også et annet ord jeg vil bruke. Vi er bare veldig begeistret, sier en oppglødd utvikler.

Sony har uttalt at de «er villige til å snakke med Microsoft», men Sony Worldwide Studio-sjefen Shuhei Yoshida virket tilbakeholden under et intervju med Eurogamer forrige uke.

Les også: Dette mener Sony om Microsofts spillinvitasjon.

 

Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse