Eurogamers Oli Welsh og Sonys Shuhei Yoshida.

Annonse


Dette mener Sony om Microsofts spillinvitasjon

Microsofts kryssplattformannonsering tidligere denne uken, ble møtt med jubel fra spillerne, men Sony var svært vage i sin første uttalelse i saken.

Gjentok PC-støtten
Eurogamer satt seg ned med Sony Worldwide Studios’ Shuhei Yoshida under denne ukens Game Developers Conference, og spurte ham rett ut hva han mener om Microsofts annonsering.

– Jeg forstår at de har endret policyen, sant? De sier at de planlegger å tilby kryssplattform i enkelte spill mellom Xbox One og PC, svarte Yoshida og la til at de har gjort dette i flere år med PlayStation 3 og PC samt PlayStation 4 og PC.

– Street Fighter 5 og Rocket League er nylige eksempler på dette. Dette er ikke noe nytt for oss, det å jobbe med utviklere og utgivere for å tilby kryssplattform mellom PC og PlayStation 4, forteller han til Eurogamer.

Annonse


Les også: Stor spillnyhet: Endelig kan Windows 10 og Xbox spille mot hverandre – PS4-støtte kan også komme.

– Komplisert
Dette var for så vidt ganske likt den offisielle uttalelsen til Sony tidligere denne uken, men Eurogamer gravde frem et svar på kryssplattformspørsmålet.

– Det er enklere med PC ettersom den plattformen er åpen. Det er mye mer komplisert å koble to låste nettverk sammen, så vi er nødt til å jobbe med utviklere og utgivere for å forstå hva de faktisk prøver å oppnå, forteller Yoshida og legger til:

– Vi er også nødt til å se på det tekniske aspektet – og det tekniske aspektet kan bli det letteste. I tillegg må vi se på policy- og businessrelaterte spørsmål.

Under kan du se hele intervjuet med Shuhei Yoshida der han også snakker om PlayStation VR.

Les også: – Sony vil snakke med Microsoft.

 

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse