macbook air 15 nærmer seg lansering
Panel-analytiker Ross Young mener at Apple har jekket opp produksjonen av MacBook Air 15 nok en gang og at de er klare til å lansere den i løpet av våren. MacBook Air 13 M2 ble lansert 6. juni 2022 på WWDC.

Annonse


Apple-maskinen vi ønsker oss kan komme 5. juni

Panel-analytiker Ross Young kan alt om skjermer. Nå mener han å vite hva Apples lanseringsplaner er for 15 tommer MacBook Air.

Mai eller juni? Kanskje til og med april?

Vi hørte de første ryktene om en større Air sommeren i fjor, og nå blusser det opp. For Young mener at masseproduksjonen startet i februar, økte i mars og nå har Apple igjen øke produksjonstakten i inneværende måned – hvorfor? Fordi de visstnok skal lansere den sent denne måneden eller tidlig i mai. La oss si at det er litt for optimistisk. I så fall er neste store mulighet årets WWDC 5. juni som med fjorårets MacBook Air M2.

Apple trenger en hit nå som Mac-salget gjør det elendig i første kvartal i år sammenlignet med samme periode i fjor.

Også Mark Gurman mener det er en slik maskin på vei:

Gurman hører også at det kommer “rundt” tre nye Mac-er mellom våren og sommeren. Det er spennende maskiner, også: MacBook Air denne gang for første gang med en 15 tommer skjerm, en Mac Pro med samme design, men Apples egne brikker og en oppgradert MacBook Air 13″.

ITavisen, 5. mars 2023

Større skjerm, designet til Air M2

Det er ingenting som får oss til å tro at maskinen ikke utsmykkes med det samme designet som MacBook Air med M2-brikke (vi kan ikke utelukke M3, men da bør Apple også oppgradere 13-tommeren, og det har vi ikke hørt noe om). Selv med større skjerm bør denne maskinen være tykk nok for å huse et noe større batteri.

Foruten en ny MacBook Air er selvsagt det store fokuset VR/AR-hodesettet har blitt snakket opp av Apple-lekkere, analytikere og eksperter i mange år. Bloombergs Apple-journalist Mark Gurman tror at Apple skal vise frem hodesettet nettopp 5. juni, mens den anerkjente Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo er noe mer forsiktig.

Annonse