kanskje ikke apple-hodesett 5. juni likevel
Apple-analytiker Ming-Chi Kuo mener selskapet langt ifra er selvsikre i forhold til lanseringen av det som trolig blir et dyrt VR/AR-hodesett.

Annonse


Skal det ikke skje likevel?!

Ikke lenge etter det som kan være en viktig komponent-lekkasje fra Apples VR/AR-hodesett, senker Apple-analytiker Ming-Chi Kuo stemningen før 5. juni.

Dette lover ikke godt

Ting endrer seg med andre ord kjapt, og denne gangen er det ekstra spesielt all den tid Mark Gurman fra Bloomberg i lang tid har snakket opp en avduking på nettopp WWDC i juni.

Ifølge Kuo er visst ikke Apple selvsikre nok, på det nåværende tidspunkt, om at de kan skape et “iPhone-øyeblikk.” Derfor skal selskapet har utsatt masse-produksjonen med en til to måneder. Med andre ord betyr det at masseproduksjonen i stedet skal starte halvveis i, eller sent, tredje kvartal 2023.

Apple skal være veldig usikre

Av den grunn sniker det seg også inn usikkerhet rundt en avduking 5. juni. Kuo mener også at Apple har nedjustert produksjonen til 200 000 til 300 000 hodesett. Markedet forventet 500 000 eller flere.

Hovedårsakene til at Apple for tiden er skeptiske til å vise frem produktet er verdensøkonomien, maskinvare-kompromiss (inkludert vekt), at økosystemet ikke er klart (inkludert apper) og prisen som ryktes å ligge på 3000 til 4000 dollar.

Annonse