apple wwdc 2023
Skal Apple endelig, 5. juni etter år med spekulasjoner, vise frem sitt første hodesett for VR og AR?

Annonse


Datoen er 5. juni

Apple har bekreftet at 5. juni er datoen WWDC 2023 finner sted.

Får vi endelig se hodesettet?

Det er knyttet ekstra stor spenning til årets viktigste utvikleresse for Apple. For i tillegg til de vanlige oppdateringen av Apples mange OS, mener alle folkene som skal ha peiling på Apples internt anliggende, at selskapet skal vise frem VR/AR-hodesettet for første gang denne datoen. Apple tar opp produkt-kunngjøringene i forkant. WWDC 2023 er gratis for alle. Utviklere som ønsker delta hos Apple plukkes tilfeldig.

Merk kalenderen for en spennende uke med teknologi og fellesskap. Vær blant de første til å lære det siste om Apples plattformer, teknologier og verktøy. Du vil også ha muligheten til å samarbeide med Apple-eksperter og andre utviklere. Alt på nett og uten kostnad.

Apple

Det skal være snakk om en modell myntet på utviklere til minst 30 000 kroner. Batterilevetiden skal være et par timer, oppløsningen visstnok god.

iOS 17 kan bli en fan-favoritt

En av de med best kilder i forhold til Apples lanseringstidspunkt, Mark Gurman fra Bloomberg, mener at Apple gikk bort ifra å kun fikse feil i iOS 17 til å nå å legge til funksjoner kundene har ønsket seg lenge. Se, det er langt mer spennende, men høres også ut som en plantet lekkasje:

“Bloombergs Apple-journalist har også noen avsløringer om iOS 17. Om man elsker forandringer vil man ikke elske generasjon 17, som en helt ny lås-skjerm. Per Gurman var Apples opprinnelige plan å først og fremst luke bort feil. Dette har nå endret seg. Selskapet snudde senere og skal lansere den nye versjonen med funksjoner som brukerne lenge har etterspurt. Kodenavnet for OS-et er “Dawn.” Det er ikke kjent hvilke funksjoner det er snakk om, men lekkasjer om hva om ikke lenge hadde ikke overrasket.”

Det lekker fra før av informasjon om en ny knapp på iPhone 15 Pro med unike egenskaper for iPhone, og ikke helt overraskende skal det være en ide fra et annet Apple-produkt, Watch Ultra.

Annonse