macbook air 15 tommer på vei
Det er ventet en helt ny MacBook Air med 15 tommer skjerm i løpet av sommeren.

Annonse


Det vi håpet på fra Apple skal skje snart

Det var i april 2021 at Apple introduserte iMac med M1-brikker.

Tror iMac får M3

Det er derfor på tide med nye maskiner, og nå er de ikke så langt unna lansering. Per Mark Gurman, som også har et par andre interessante lekkasjer denne gang, så er maskinen i en sen test-prossess. Masse-produksjonen ventes om tre måneder, så en lansering i løpet av sommeren gir mening.

Det blir ingen store foruten omplasseringer av komponenter på innsiden og M3-brikker: det er fremdeles i bunn og grunn snakk om den samme type 24 tommer alt-i-ett-maskin.

M2 eller M3 på samtlige tre maskiner?

Gurman hører også at det kommer “rundt” tre nye Mac-er mellom våren og sommeren. Det er spennende maskiner, også: MacBook Air denne gang for første gang med en 15 tommer skjerm, en Mac Pro med samme design, men Apples egne brikker og en oppgradert MacBook Air 13″.

Annonse


Mac Pro får selvsagt opp til M2 Ultra med 24 CPU-kjerner og 76 GPU-kjerner – det hele toppes av med 192GB RAM om ønskelig.

Vi skrev om MacBook Air 15 allerede sommeren i fjor

Gurman er mer usikker på de to andre maskinens innmat:

“Det er mer usikkerhet rundt hvilke brikke som er valgt for de nye MacBook Air-modellene. Om disse maskinene lanseres om noen måneder med M2-brikken, vil de raskt bli sett på som udaterte.

En 15-tommers MacBook Air med en M2-brikke kan fortsatt begeistre forbrukerne, men en ny M2 13-tommers MacBook Air vil neppe engasjere i like stor grad.”

Annonse