størreipadproogmacbookair15
Vi har OS-et, nå trenger vi bare en større skjerm.

Annonse


Nå kommer akkurat det vi håpet på fra Apple – større MacBook Air også på vei

Vi har snakket opp en større iPad Pro en stund, og nå som iPadOS 16 baner vei for multitasking på brettene, hadde det vært fint med mer plass.

Endelig er en større iPad Pro på vei

Vi har tenkt at det hadde vært fint med en på 15 tommer, men nå går ryktet på en 14,1″, noe som også er en stor oppgradering fra 12,9″.

Det gir mening å lansere et OS som kan dra nytte av en så stor skjerm, for å fikse alle feil og mangler, før ny maskinvare introduseres

Visstnok lanseres den neste år. Mark Gurman har tidligere uttalt han har troen på en større iPad Pro, og nå sier Ross Young, panel-ekspert, at en iPad Pro med miniLED og ProMotion lanseres neste år, og det trolig tidlig i løpet av neste år. Informasjonen kommer fra produksjonskanaler.

Annonse


Oppgraderte 11″ og 12,9″ med M2-brikker lanseres senere i år.

MacBook Air kommer med 15″, og det kanskje i år

M2-brikken som den helt sikkert blir utstyrt med, vil også gi den utrolig med kraft. Nå er bare spørsmålet om designet forblir uendret eller pusses opp som nye MacBook Air M2 som lanseres neste måned.

Apropos MacBook Air er det et annet rykte i luften: at det kommer en MacBook Air med 15 tommer-panel våren 2023. Det er Bloombergs Gurman som melder dette i en fersk rapport.

Planen var å introdusere den større modellen på WWDC 2022, men valgte å fokusere på den mindre modellen. Produksjonsproblemer i Kina er nok årsaken, og selv den minste modellen kan ikke handles før neste måned.

Det kommer også nye MacBook Pro med M2 snart

Samtidig som Apple skal tilby en større Air, skal de introdusere en mindre laptop på 12″.

Sist gang Apple tilbød en så liten laptop var i 2015, og før det også en på 11,6″. Problemet med denne modellen var et dårlig tastatur (ja, den var fra den tiden) og dårlig ytelse – i det minste sammenlignet med M1 og M2.

Når det gjelder MacBook Pro med M2 Pro og M2 Max kommer disse på tampen av året eller tidlig neste år. Disse får kun oppgradert innmat da de nettopp ble design-oppgradert.