fallout: new vegas
Obsidian Entertainment, studioet bak elskede Fallout: New Vegas, kan komme til å utvikle Fallout 5.

Annonse


“Fallout 5” kan komme tidligere

Suksess til TV-serien Fallout har økt spillsalget med 7500 prosent.

Artikkelen inneholder en annonselenke

Obsidian høres ut som den eneste partneren i et slikt scenario

Så det er kanskje ikke så overraskende at Bethesda derfor hinter om at det settes flere ressurser for å gjøre Fallout 5 ferdig tidligere enn opprinnelig planlagt. Det er Windows Centrals Jez Corden som hevder å vite at studioets interne samtaler går på hvordan de kan øke hastigheten på utviklingen – et sentralt element i planen går på at det er mangeårig partner Obsidian som skal ta seg av/tar seg av utviklingen. Studioet står som kjent bak elskede “Fallout: New Vegas” og godt likte “The Outer Worlds” som har litt til felles med Starfield.

“Jeg tror vi får se Fallout 5 tidligere enn antatt og i løpet av dette tiåret. En av årsakene er fordi de allerede har Starfield-motoren; det gjenstår bare å lage egne objekter og teksturer. Jeg tror kanskje at andre kommer til å bygge spillet, og jeg tror det er Obsidian. Jeg vet bare at de vet at de ikke kan la dette ta så lang tid. Det er kjernen i den nåværende planen, altså at vi ikke vil måtte vente så lenge på det,” hevder Corden.

En følg-pengene-tese gir ekstra mening av flere grunner, inkludert at New Vegas er elsket, og at Bethesda allerede jobber med oppfølgeren til Skyrim, trolig det mest etterlengtet spillet etter GTA 6. Uten hjelp vil det ta Bethesda alt for lang tid med et nytt Fallout-spill – kanskje Fallout 5 lanseres i løpet av femte TV-sesong?

Kjøp Fallout: New Vegas Ultimate Edition Steam

Annonse