Annonse


Fansen har ventet i 14 år

14 år etter lanseringen til konsoller ser det endelig ut til at Rockstar er klare til å annonsere Red Dead Redemption til PC, western-spillet fra 2010 med 95 av 100 Metascore-poeng.

Red Dead Redemption 2 kom til PC vinteren 2019

For dette er koden som er avslørt i startprogrammet til Windows. Der står det blant annet at hoved-spillet og “Undead Nightmare” er til PC. Rockstar som ellers er like hemmelighetsfulle som Apple, slumser neppe slikt om de ikke mener det er greit nok å si ifra litt tidlig. Vi har sett lignende lekkasjer før andre ny-utgivelser. Det store spørsmålet nå er hvor mye bedre Rockstar har gjort grafikken – har de bare oppskalert teksturer og lagt til støtte for ultrabrede-skjermer, eller får vi en nærmest en ny verden med ray tracing?

PS4 og Switch fikke en oppgradering utgave, men ikke noe annet enn forbedret bildekvalitet og støtte for høyere oppløsninger. Det alle ønsker er 60 FPS og mer, samt oppgraderte teksturer, objekter med moderne grafikk-teknologi som DLSS på plass.

Det har for lenst vært mulig å leke seg i spillet med 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet via en Xbox-emulator til PC:

Annonse