windows 11
Microsoft har gjort et stort internt versjonshopp, men det vil ta måneder før vi får 27xxx-versjoner i beta-kanalen.

Annonse


Kan være første tegn på “Windows 12”

Blir det Windows 12, eller blir det en stor Windows 11-oppdatering i år?

27xxx er her

Ingen utenfor Microsoft, og kanskje ikke de heller, vet hva som skjer. Vi regner med at Microsoft selvsagt vet hva de nye versjonene skal inneholde, mer eller mindre, men blir endringene så store at selskapet tør klistre på en ny merkevare – det store 12-tallet? Ikke vet vi, men Windows Central kan ha rett i dette:

“Nå mener Windows-ekspertene at det er en enkel grunn til at vi ikke har hørt noe som helst om “Windows 12,” og at Microsoft kan komme til å knuse våre drømmer i år. Windows Central melder nemlig at i stedet skal Microsoft lansere en stor Windows 11-oppdatering på tampen av året, 24H2, og at en av årsakene til at Windows 12 utsettes er at Surface- og Windows-sjef Panos Panay ikke lenger jobber hos Microsoft, men hoppet over til Amazon.”

Men det første hintet til en stor oppgradering, kanskje 24H2, eller Windows 12, ser ut til å ha dukket opp i Canary-kanalen for testere. Dette er “ringen” som får de aller ferkeste versjonene først, og nå har Microsoft gjort hoppet fra 26047 til 27545. Apropos Windows Central sine avsløringer, så spekuleres det i at 26040 er den neste store oppdateringen, kanskje den de refererte til, og at 27xxx-versjonene er de som blir Windows 12 en eller annen gang, kanskje neste år? Den siste store oppdateringen kom i oktober i fjor og har versjonsnummer 22631.

Annonse