Microsoft forsvarer Surface-enhetene.
Microsoft forsvarer Surface-enhetene.

Annonse


– Det er feil på kun 1 av 100 000 Surface-maskiner

Etter at den amerikanske forbrukerorganisasjonen Consumer Reports gav Microsoft Surface bunnotering i en pålitelighetsundersøkelse, har Microsoft ved flere anledninger forsvart PC-ene og uttalt at påliteligheten bare blir bedre og bedreon.

Skryter av påliteligheten
“En av tingene man ser er at påliteligheten til våre produkter med hver generasjon bare blir bedre og bedre og bedre”, sier Ryan Gavin, general manager for Surface, overfor nettstedet ZDNet.

Han sier at det er feil på kun 1 av 100 000 på nyere Surface-enheter.

Undersøkelsene til Consumer Reports gav et annet resultat der det ble funnet feil på nesten 25 prosent av 90 000 Surface-enheter. Surface-sjefen er ikke enige med metodene som ble brukt.

Annonse
Vil ikke anbefale Surface Book 2
“Vi syns rapporten til Consumer Reports var uheldig. Blant annet metoden som er konsistent med hvordan man evaluerer husholdningsprodukter og bruker det samme for bærbare PC-er. Det blir som å si ‘har oppvaskmaskinen din oppført seg annerledes de siste to årene’ og hvis svaret var ‘ja’ ville den blitt ansett som upålitelig, sier Gavin til nettstedet.

Resultatet av undersøkelsen til Consumer Reports er at forbrukerorganisasjonen ikke lenger vil anbefale Surface-produktene. Organisasjonen har etter annonseringen av Surface Book 2 uttalt at de ikke kommer til å endre mening (ekstern lenke).

 

Kilde:
ZDNet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse