Consumer Reports anbefaler ikke lenger Laptop og Book - det er et stort problem for Microsoft, for mange forbrukere i USA bruker CR for å orientere seg i markedet.
Consumer Reports anbefaler ikke lenger Laptop og Book - det er et stort problem for Microsoft, for mange forbrukere i USA bruker CR for å orientere seg i markedet.

Annonse


Microsoft på siste plass: Nå anbefaler de ikke lenger Surface Laptop og Book – Apple på førsteplass

Consumer Reports har svært høy status blant forbrukere i USA, og selskapene, for ikke lenge etter at de ikke lenger anbefalte MacBook Pro grunnet batteriutfordringer, løste de sammen med Apple problemet.

Microsoft tar nok kontakt nå
Nå melder organisasjonen at de ikke lenger kan anbefale Surface-produktene fra Microsoft fordi disse ifølge dem går i stykker for lett.

De spurte 90 000 eiere (fra 2014 til 2017) av laptoper og nettbrett hva de syntes om produktene, og fant at 25 prosent av de med Surface-enheter trodde de ville merke problemer i sitt andre år de eier produktet.

For kundene hadde allerede opplevd krasjing, at berøringsskjermen ikke fungerte og plutselige maskinvare-stopp.

Annonse


Anbefaler ikke lenger Book og Laptop
Derfor har nå Consumer Reports fjernet anbefalingsmerket fra Surface Laptop 128GB og 256GB, samt Surface Book 512GB og 128GB.

Dette er overraskende for oss, for vi har testet og brukt Surface Laptop siden lanseringen i midten av juni, og aldri hatt et eneste problem, til forskjell fra den første Surface Book-modellen som hadde dårlig batterilevetid, men det er en annen historie.

Apple har maskinene som varer lengst, etterfulgt av Samsung, Acer, HP og Asus. På bunn finner vi Leonovo, Dell, Toshiba og til slutt Microsoft.

Dette sier Microsoft
“Microsofts ekte-verden-tall for tidligere modeller samstemmer ikke med Consumer Reports sine beregninger for når produktene går i stykker.

Vi mener at disse funnene ikke stemmer overrens med forbrukernes virkelige opplevelser med produktene, ei heller viser de den virkelige ytelsen og stabiliteten som forbedres i hver nye Surface-generasjon.”

Her er dataene de legger til grunn:

Etter to år er det Surface-maskinvaren som faller fra hverandre oftest.
Etter to år er det Surface-maskinvaren som faller fra hverandre oftest. (Ill.: Consumer Reports)

 

Kilde:
Consumer Reports

Annonse