Annonse


Hva er det Samsung pønsker på?

MySmartPrice lekker ofte Android-produkter. Nå har de avslørt et potensielt pikant Samsung-patent.

Samsung kan komme til å utfordre Apple Vision Pro med unike treningsfunksjoner

“Samsung skal kanskje introdusere et nytt VR-hodesett med mer avanserte funksjoner enn Apples Vision Pro,” forklarer Chinmay Dhumal fra MSP. Patentet, som er døpt “kommunikasjonsmetoder og -apparater som bruker avatarer i virtuelt rom,” beskriver hvordan et potensielt produkt kan vise for brukeren virtuelle avaterer i den virkelige verdenen, og plassere objekter og slike avaterer i den virkelige verden ved å hente til seg informasjon om omgivelsene.

Merkelig er det at det ikke er noen direkte referanser til et hodesett, selv om alt hinter i den retning. Og det er her det avsløres noe annet interessant, nemlig at potensielle hodesett kan hente informasjon som kalori-forbruk og puls fra enheter som smartklokker. Dette vil gjøre det mye enklere å trene og konkurrere med andre.

En datamaskin

På plass er også mange sensorer, inkludert akselerometer, gyroskop, kameramoduler og en infrarød sensor. Alt dette for å kunne servere et digitalt avatar av seg selv. Det forklares også at WiFi, Bluetooth, CPU, GPU og NPU er integrert i hodesettet med et opplarbart batteri.

Meta anonnserte mandag denne uken “Meta Horizon OS” og har fått med seg Lenovo, Asus ROG og Microsoft som skal lage hodesett. At Samsung ikke er å finne på listen over partnere kan kanskje forklares av patent-avsløringen.

Lanserte “Vision Pro”, så sluttet han

Annonse