ipad mini 6
Ble du skuffet over iPad mini 6-skjermen? Om Apple forbedrer syvende generasjon, vil du kanskje måtte vente til vinteren. Bilde: ITavisen

Annonse


Skuffende for de som elsker den

Det er ikke første gang Bloombergs Mark Gurman kommer med denne analysen relatert til iPad mini.

Drøy pris for 64GB lagringsplass

Men nå som han gjør det igjen, forventer vi at han er desto mer sikker. Produktet vi snakker om? iPad mini. Da vi testet Apples minste brett i oktober 2021 var vi langt ifra imponerte over skjermen, og med en dårlig skjerm på et produkt som et nettbrett, kunne vi ikke belønne den med mer enn 7 av 10 poeng, det er lite for å være et Apple-produkt. Opplevelsen var ekstra skuffende da markedet i lengre tid ønsket seg en mini med oppgradert design.

Nå hevder Gurman igjen at produktet ikke kommer med det første, men i det minste skal det ikke være snakk om lansering i 2025, men vinteren i år. Apple-journalisten med kontinuerlige scoop, hevder uansett at det ikke er snakk om annet enn en brikkesett-oppgradering, altså fra A15 til kanskje A18 som introduseres i iPhone 16-serien i september.

Bryr Apple seg om iPad mini?

Vi vet ikke hvor mange Apple har solgt av mini-en de siste tre årene, men om de ønsker å gjøre den til en skikkelig rå spille-maskin vil A18 Pro og en 120Hz-skjerm gjøre underverker, men det blir ren ønsketenking .Det er heller ikke umulig at Apple øker inngangsmodellen fra 64GB lagringsplass til 128GB som de nettopp gjorde med nye iPad Air M2. iPad mini 64GB koster 7490 kroner.

Vi har ikke hørt noe mer om det, men lekkere har tidligere hevdet at Apple skal fikse det plagsomme “jelly scroll”-problemet vi mislikte så mye i 2021-modellen.

Annonse