battlefield 2042 sesong 7
EA har bestemt seg for å konkludere med sesong 7 og fokusere nesten 100 prosent på de nye Battlefield-opplevelsene. Battlefield 2042 forlates ikke helt, og vil få tekniske oppdateringer, modus og utfordringer.

Annonse


Girer opp til den nye generasjonen Battlefield

Battlefield 2042 får ikke flere sesonger etter at nummer syv konkluderer.

Artikkelen inneholder annonselenke

Lovet fire sesonger, lanserte syv

“Selv om vi har hatt glede av og er stolte av å lage disse sesongene med tilleggsinnhold for Battlefield 2042, er det nå nødvendig for oss å snu fra nåtiden til fremtiden. Det dette til syvende og sist betyr er at sesong 7 vil være den siste sesongen for Battlefield 2042,” uttaler Byron Beede, sjef for Battlefield hos EA, og legger til at de skjønner det kan være skuffende for mange av spillerne, men at de nå må skifte ressurs-fokus og fokusere på “det som kommer senere.”

Battlefield 2042 ble i stor grad mye bedre enn ved lanseringen, men aldri den store suksessen EA hadde håpet på.

Det har nemlig allerede lekket at det helt nye Battlefield-spillet lanseres i oktober 2025, og at spillet går tilbake til røttene med lagfokus og kanksje mindre kart – det kommer også et gratis Battle Royale-modus:

“Og som vanlig, når ting ikke går som det skal, er EA og Dice sin tilnærming “tilbake til røttene” med serien, noe som inkluderer 64 matcher, fire klasser og en spillverden som i større grad kan ødelegges som i de eldre spillene. Fremdeles settes spillet litt frem i tid, type 2025 til 2030, med en setting der moderne teknologi er viktig i krigføringen. Det er også et annet prosjekt på vei fra Ripple Effect: et Battle Royale-spill som skal direkte-konkurrere mot Call of Duts Warzone. Spillet blir gratis og lanseres også i oktober neste år. Spillet lanseres med to modus: klassisk BR og et “Gauntlet”-modus der “lag med spillere konkurrerer om målbaserte moduser, hvor det lavest scorende laget blir sparket ut etter hvert oppdrag.”

Det er samtidig kjent at Motive Studio som står bak Dead Space i ny-versjon og Star Wars: Squadrons, skal hjelpe til med det nye Battlefield-universet:

“Som jeg har nevnt i tidligere oppdateringer, har vi en ambisiøs visjon om å omfavne og låse opp det enorme potensialet i seriens klassebaserte lagspill og oppslukende, intense kamper. For det formål bygger Motive Studio – de talentfulle utviklerne som sist er kjent for sitt arbeid med den kritikerroste ny-versjonen av Dead Space og Star Wars: Squadrons – et team fokusert på Battlefield i studioet deres. Vi er enormt begeistret for Motive, ettersom de bringer ekspertisen sin med Frostbite og overbevisende historiefortelling til teamet, og blir med DICE, Criterion og Ripple Effect for å bygge et Battlefield-univers på tvers av tilkoblede flerspilleropplevelser og enkeltspiller.”

Annonse