Annonse


“Battlefield 2042” er ikke ferdig

Men vi venter på at noen i EA-systemet og Dice kan finne en ny visjon for Battlefield-serien, eller gå tilbake til røttene med fokusert suksess, er sesong 7 annonsert. Navnet er “Turning Point.” Passende nok, eller ikke.

Den nye sesongen lansers 19. mars

Det er for tidlig å si om de klarer å snu skuta neste år, men i det minste kommer det fremdeles nytt innhold til Battfield 2042 som er i langt bedre stand nå enn under lanseringen november 2021.

“Spill gjennom 100 nivåer i Sesong 7 Battle Pass for å låse opp gratis og premium-innhold. Dette inkluderer nye våpen, en gadget og XP-boostere. Møt kampens hete i nye antrekk skreddersydd for sesongen og lås opp nye skall til våpnene dine. Alle spillpåvirkende elementer i Battlefield 2042 er gratis og kan tjenes inn for alle spillere,” heter det fra EA.

Det nye kartet.

Det er et nytt kart å finne i oppdateringen: “Haven:” “Møt varmen i Atacama-ørkenen mens du kjemper dør til dør i forstadskamper. Det er ingen vei tilbake i gruvebyen El Alicanto, hvor forhøyede ødeleggelser kan være din allierte eller din verste fiende.”

Det er også nye våpen inkludert, som SCZ-3 SMG, AK 5C og DFR Strife:

Annonse