battlefield 2042
Det nye Battlefield-spillene med tilhørende gratis BR, lanseres trolig i oktober neste år.

Annonse


“Nye Battlefield lanseres oktober 2025” – får gratis Battle Royale

Artikkelen inneholder annonselenke

Kan EA/Dice klare å vekke Battlefield tilbake fra halv-interesse til storhet som i Battlefield 2 og 3-dagene?

Det blir fire år mellom 2042 og det nye spillet i serien

2042 er mye bedre nå enn i oktober 2021, men at det tok et par år med “live” beta-testing for å få spillet på rett kjøl, fungerer ikke med en så aktiv fanbase. Og det var langt ifra bare gameplay som var problemet, tekniske problemer og ytelse, men også kart-design og hvordan lag organiseres – kort fortalt: det meste.

Men EA kan på ingen måte gi opp mot Activision/Blizzard, og har heller ingen planer om det. Nå har Insider Gaming som er spesielt gode på Battefield-lekkasjer nok et om den en gang så legendariske FPS-serien, og det inkluderer Battle Royale.

Annonse


Ledet av FPS-veteran

Grunnet alle problemene har salget også gått trått, noe som igjen har medført større omstruktureringer, og nå vet vi litt mer om hva som skjer med spillet som ledes av Vince Zempalla (Respawn Entertainment, Titanfall, Apex Legends, Jedi: Fallen Order og Medal of Honor), Christian Grass (Ripple Effect/EA) og Byron Beede (EA.) Det er flere nye Battlefield-spill på vei som skal integreres i Battlefield-universet, som tidligere signalisert, og at det store nye spillet ikke lanseres før neste år.

Nå avslører spill-bloggen at stor-spillet har som mål om å lanseres i oktober neste år, som er samme måned nye Call of Duty lanseres (i år.) Dette er også den tradisjonelle måneden for Battlefield-serien.

Gratis Battle Royale – beta trolig sommeren 2025

Og som vanlig, når ting ikke går som det skal, er EA og Dice sin tilnærming “tilbake til røttene” med serien, noe som inkluderer 64 matcher, fire klasser og en spillverden som i større grad kan ødelegges som i de eldre spillene. Fremdeles settes spillet litt frem i tid, type 2025 til 2030, med en setting der moderne teknologi er viktig i krigføringen.

Det er også et annet prosjekt på vei fra Ripple Effect: et Battle Royale-spill som skal direkte-konkurrere mot Call of Duts Warzone. Spillet blir gratis og lanseres også i oktober neste år. Spillet lanseres med to modus: klassisk BR og et “Gauntlet”-modus der “lag med spillere konkurrerer om målbaserte moduser, hvor det lavest scorende laget blir sparket ut etter hvert oppdrag.”

Og det er hva vi vet om Battlefield-prosjektene i skrivende stund, men vi er sikre på mer kommer til å lekke snart, og det blir sikkert beta-testing en gang neste år.

Annonse