ipad og macbook
Stadig flere kilder hevder Apple brygger på en brette-iPad og senere, en iPhone som kan brettes. Bilde: ITavisen

Annonse


Har Samsung avslørt Apples hemmelige produkter?

Samsung Securities, Samsungs finans-selskap, jobber aktivt med å finne ut hva Apple pønsker på.

Gir det mening med brette-iPhone før brette-iPad?

Å tro dette er en fasit vil være å ta i, men interessant er det. Vi kan ta oss for en brette-iPhone først, fordi det er det mest spennende ryktet vi nylig skrev om i forbindelse med at det neppe blir en mobil de bretter først, men en iPad. Men Samsung Securities vil det annerledes, og tror at nettopp iPhone med brett kommer i 2026 og brette-iPad året etter.

Uansett er det Ming-Chi Kuo, en kjent analytiker vi har rapportert fra en rekke ganger, som nå er veldig konkret i hva han mener kommer, og det skal skje i 2027. Ifølge Kuo er det en MacBook 20,3″ som kan brettes som Apple skal lansere om tre år.

ITavisen, 7. mars

Analytikerne hos Samsung Securities tror dessuten et rimeligere par Vision ikke kommer før i 2026, og ditto for MacBook OLED. Apple skal trolig annonsere iPad Pro OLED 27. mars det er ventet leveres i april en gang (selskapet har brukt samme dato for avsløringer minst en gang tidligere, inkludert i 2018.) Dessuten mener de iPhone SE 4 ikke kommer før neste år, men denne modellen har allerede lekket med oppgradert design. Vi tror den kommer i september.

Samsung jobber med åttende generasjon OLED-paneler for fremtidige Apple-produkter, inkludert muligens brettbare.

“Ting tar tid, og det er ikke ventet at samtlige av Apples maskiner utstyres med den langt bedre panel-teknologien før i 2027, men allerede neste år er det ventet at MacBook Pro får OLED – dette er den ryktede planen som vi rapporterte om i november i fjor,” skrev vi i februar vedrørende Samsung Panel sin nye OLED-produksjonslinje.

  • 2025: 16″ MacBook Pro – OLED
  • 2026: 13″ og 15″ MacBook Air – OLED
  • 2026: 14″ MacBook Pro – OLED

Annonse