iphone se 4
iPhone SE 4. generasjon blir helt ny og med det elimiinerer Apple det gamle iPhone-designet for godt.

Annonse


Gamle iPhone er helt ferdig

Bloombergs Mark Gurman sier vi ikke kan forvente oss noen AI-revolusjon fra Apple og iOS 18 i år, og nå har iPhone SE 4. lekket.

I det minste blir vel Siri bedre…?

I stedet, mener Gurman, så må brukerne belage seg på å få servert funksjoner som allerede er tilgjengelig hos konkurrentene i Android-leiren, der den største og mest kjente naturlig nok er Galaxy S24-serien fra Samsung der fokuset var AI, og ikke kamera-funksjoner – for første gang på mange år. Gurman snur spørsmålet på hodet for å konkludere med at Apple ikke kommer til å sjokkere hverken markedet eller brukerne med utrolige funksjoner ingen har sett før:

“Det bedre spørsmålet er: Hva har Apple vist oss i løpet av det siste tiåret for å få noen til å føle seg trygge på deres generative AI-innsats? Siri har ikke holdt tritt med andre stemmeassistenter, og AI i andre produkter har ikke prestert mye bedre.” I stedet, mener han, så vil Apple vise frem funksjoner som allerede er på markedet, ikke bare fra Samsung, men også Google, Amazon og Microsoft.

Lager visstnok ingen stor greie av mars/april-produktene

I andre Apple-nyheter forventer samme journalist at selskapet ikke kommer til å ha et stort event for å avsløre MacBook Air M3, iPad Air og iPad Pro OLED, men i stedet presentere dem i pressemeldinger og demo-videoer på nettsiden. Som også nevnt en rekke ganger kommer det en ny Pencil til iPad Pro og Magic Keyboard i aluminium til selskapets dyreste iPads. Merk at lanseringen kan glippe til tidlig i april. Dette har også vært nevnt ved tidligere anledninger.

I september er det for øvrig duket for iPhone SE 4. generasjon, en nødvendig oppgradering: SE 3. ble lansert i mars 2022 og er utstyrt med A15 Bionic fra september året tidligere.

Den største endringen vil dog være lett å se, da modellen endelig går vekk fra de gamle designet…:

…til et der sensorene ikke tar opp hele topp-delen:

91Mobiles avslører dimensjonene 147.7 x 71.5 x 7.7mm og en 6,1″ skjerm, en økning fra 4,7″. USB C er på plass, og action-knappen er en mulighet.

Annonse