macbook air m3
Det har foreløpig ikke lekket noe konkret om Apples brette-planer, men nå mener Kuo at en MacBook 20,3" kommer i 2027.

Annonse


“Apple lanserer brette-MacBook i 2027”

Vi har skrevet om en brettbar Apple-enhet i flere år.

MacBook/iPad-hybrid?

Selv super-hemmelige Vision Pro lekket det mer informasjon rundt, men det har ikke lekket noe konkret rundt en brette-maskin fra Apple. Det siste vi rapporterte var at det var minst sannsynelig at selskapet kom til å lansere en brette-iPhone. Det er det mest sikre vi vet per nå. Deretter er spørsmålet om det blir en brette-iPad eller en brette-MacBook. De nyeste ryktene har gått på at det er snakk om en iPad, men spiller det egentlig noen rolle? For er det en brette-enhet, er det uansett snakk om berørings-skjermer.

Apple skal brette noe, men neppe iPhone

Uansett er det Ming-Chi Kuo, en kjent analytiker vi har rapportert fra en rekke ganger, som nå er veldig konkret i hva han mener kommer, og det skal skje i 2027. Ifølge Kuo er det en MacBook 20,3″ som kan brettes som Apple skal lansere om tre år.

Størrelsen er spennende, for det er kanskje noen av dere som husker at selskapet solgte en 17 tommer Macbook Pro, men stoppet å tilby en så stor laptop i 2012. Bilde: Apple

“Klar utviklingsplan”

“I det siste har jeg mottatt mange forespørsler om hvorvidt Apple planlegger å masseprodusere en sammenleggbar iPhone eller iPad i 2025 eller 2026. Min siste undersøkelse indikerer at for øyeblikket er Apples eneste sammenleggbare produkt med en klar utviklingsplan 20,3-tommers MacBook, som forventes å gå inn i masseproduksjon i 2027,” melder Kuo på X.

Det mest interessante er “klar utviklingsplan.” Det betyr at Apple snuser på en rekke ulike formfaktorer, men at det er en 20,3″ som selskapet har mest trua på. Det betyr også, som vi tidligere har regnet med, at en iPhone som kan brettes er mange år unna. Det vil neppe skje før Apple er helt sikre på at et slikt produkt blir en hit, for roter de til melkekua, vil de slite.

Annonse