windows 11
De to eldre Windows 11-utgavene får 23H2-oppdateringen ved hjelp av maskinlæring for å unngå tvags-installasjon på ikke-støttet maskinvare.

Annonse


Tvangsoppdateres

Kjører du de to eldre Windows 11-versjonene 21H2 og 22H2?

Artikkelen inneholder en annonselenke.

23H2 er underveis

Da må du belage deg på å bli tvangsoppdatert til 23H2, og det ikke så lenge før 24H2 som jo lanseres på tampen av sommeren, og vil være klart for PC-produsenter i juni. Selskapet sier de skal rulle ut oppdateringen gradvis og ved hjelp av maskin-læring for å være sikrest mulig på at kun maskiner som støtter den nye versjonen får.

Microsoft uttaler at “denne automatiske oppdateringen retter seg mot Windows 11-enheter som har nådd eller nærmer seg slutten av støtten, og den følger den maskinlæringsbaserte opplæringen vi har brukt så langt. Vi vil fortsette å trene vår intelligente ML-modell for å trygt rulle ut denne nye Windows-versjonen i faser for å levere en jevn oppdateringsopplevelse.”

Annonse


Kjøp Windows 11 billig

De av dere som er på en av de to eldre versjonene, og har støttet maskinvare, kan be om å få lastet ned og installert oppdateringen med en gang:

“Hvis du har en kvalifisert Home- eller Pro-forbrukerenhet, kan du oppdatere til versjon 23H2 ved å åpne Innstillinger > Windows Update, slå på «Få de siste oppdateringene så snart de er tilgjengelige» og velge Se etter oppdateringer. Når oppdateringen er tilgjengelig for enheten din, vil du se alternativet for å laste ned og installere.”

Det er ikke ventet noen “Windows 12” i år, i det minste ikke i ferdig utgave. I stedet kommer 24H2 med Microsofts tilsvar til Nvidia DLSS og strengere CPU-sjekker. Vi får vite mer om 24H2 21. mai.

Annonse